Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] karta graficzna i procesor

RebellianPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jaką kartę graficzną i procesor mi polecacie do mojego laptopa? za jakieś 150zł bynajmniej żeby było lepsze niż to co ja mam.Tak żeby mi poszły troszkę lepsze gry nie mówię tu o np GTA 4 lub Battlefield 3.

Procesor itp.

Procesorj_rashhxp.jpg

Karta Graficzna itp

Karta-gra_rashhnh.jpg

Opublikowano

żadną, dla takiego rzęcha tylko opcja kupna nowego

za 100zł nikt ci nawet nie rozkręci i skręci laptopa licząc usługę

sama grafika 200 + usługa z robocizną i materiałami 200 dla BGA

w żaden sposób nie zwiększysz wydajności poza wydaniem kasy na zmianę i serwis , ale jak cie stać to szalej ale i tak nie pograsz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

żadną, dla takiego rzęcha tylko opcja kupna nowego

za 100zł nikt ci nawet nie rozkręci i skręci laptopa licząc usługę

sama grafika 200 + usługa z robocizną i materiałami 200 dla BGA

w żaden sposób nie zwiększysz wydajności poza wydaniem kasy na zmianę i serwis , ale jak cie stać to szalej ale i tak nie pograsz

To jakiś komputer tani dosyć na allegro się znajdzie? i żeby był lepszy niż ten laptop -,- a komputer to sam może być bo klawiaturę,monitor itp mam

Opublikowano

Szukaj jakas uzuwke kolo 200zl, mozesz jakiegos della znalezc albo cos innego, oczywiscie na super wydajnosc tutaj nie licz, max to bedzie jakis pentium 4 i grafika zintegrowana albo jak znajdziesz to cos na low-profile.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Nie zmieniaj nic w tym bo to by nie miało żadnego sensu zbieraj na nowy. A na ten komputer polecam ci świetną bezpłatną gre, chodzi mi o sapera świetnie rozwija umysł i dzięki niemu miałem średnią lepszą o 15 setnych przed (4.55) po (4.70). A i jeszcze memory też zajebista aż mi skarpety spadły, jak to pobudza myślenie (nie piszę tego ironicznie)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...