Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]DropHack nie dziala

unkownnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam taki problem ze nie dziala mi drop hack na kamer modzie, nie wiem czemu. Robie pt druga postac, zapraszam ta na ktorej bede chodzil na drop hacku i wylogowuje lidera grupy. Po czym ide ta postacia na dh, wlaczam oczywiscie dh i auto pick upa. Nie dziala;/. Probolwame tez robic pt ta postacia ktora lece na dh i nic. Nie wiem czemu. Bardzo prosze o pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak chcesz, żeby zbierał itemki to musisz cały czas podchodzić do tych, które są np. jego i automatycznie wtedy je bierze bez czekania.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. wchodzisz na 2 konta oczywiscie na przez moda kamera

2.zakładasz pt i właczasz drop hacka i wylogowujesz lidera party

3.Członkiem ktory ci pozostał party nim bedziesz kradł

4.nie klikasz nic tyllko na item kogos najezdzasz myszko nie klikajac zadnego podnoszenia bo automatycznie po najechaniu podniesie

5. Dajesz mi Like

Opublikowano

Bardzo dziekuje wam za wypowiedzi ale robie w 100% to co karzecie, nawet 4 razy to robilem i nadal nic, jedynie co to podnosi przedmioty "czyste" czyli nie nalezace do nikogo... . Ale czyjchs nie podnosi. Zrobilem pkt, po pkt co napisal pan up i lipa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Probowalem i na starszym kamermodzie(bo mialem gdzies na dysku z grudnia 2011) ale to samo;/ P.S To jest serwer Ravia. Moze zablokowali tu dh? bo nie wiem czemu nie dziala ciagle! Bardzo proszse o pomoccc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Probowalem i na starszym kamermodzie(bo mialem gdzies na dysku z grudnia 2011) ale to samo;/ P.S To jest serwer Ravia. Moze zablokowali tu dh? bo nie wiem czemu nie dziala ciagle! Bardzo proszse o pomoccc

Tak, na tym serwerze jest zablokowany DH raczej nie użyjesz Drophacka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...