Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podstawy

ŁysaMasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam tu kilka pytań.

1.Jak zmienić bron w trakcie gry np gram awm i chce dac ak bez wychodzenia z gry.

2. Czy są jakieś inne misje niż te co są na każdy dzień.

3.Czym się rózni Predator od Hero (czy jakoś tak)

4.Czy gra na celowniku 3 ( to kółko) to się lepiej trafia czy mi się tylko zdaje

5.Jak proponujecie grać na pałe to znaczy wybiegać i nie przejmować się tym że się padnie czy grać bardziej taktycznie kombinowac itp . ?

6. Gdzie lepiej grac Eu . NA ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

1. Klikasz B na klawiaturze

2. Są również Badge, musisz kliknać Challenge i potem w zakladkę Badge

3. Predator ma nowego zombie(co strzela błyskawicami - Xeno) a Hero ma Comandosa, Predator ma i zombie i comandos.

4. Zależy, ja korzystam z kołka i mi się dobrze tak strzela, ale nie wpływa to nic na statystyki broni.

5. Taktycznie, bo mamy większa szansę na zdobycia większej ilości kills co za tym idzie więcej EXP/GP.

6. NA jest bardziej rozbudowane(mapy tryby itp.) za to Eu posiada lepsze eventy, ale więcej hakerów - NA :)

Pozdrawiam ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

1. Klikasz B na klawiaturze

2. Są również Badge, musisz kliknać Challenge i potem w zakladkę Badge

3. Predator ma nowego zombie(co strzela błyskawicami - Xeno) a Hero ma Comandosa, Predator ma i zombie i comandos.

4. Zależy, ja korzystam z kołka i mi się dobrze tak strzela, ale nie wpływa to nic na statystyki broni.

5. Taktycznie, bo mamy większa szansę na zdobycia większej ilości kills co za tym idzie więcej EXP/GP.

6. NA jest bardziej rozbudowane(mapy tryby itp.) za to Eu posiada lepsze eventy, ale więcej hakerów - NA :)

Pozdrawiam ;).

Ok dzieki że mi coś tam uswiadomiłeś a teraz takie pytanie czy na Eu i Na są takie same bronie leci tak samo exp itp ? czy jest jakas duża różnica ?

Inni prosze pisać PKT innych zdanie też się liczy

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano
Ok dzieki że mi coś tam uswiadomiłeś a teraz takie pytanie czy na Eu i Na są takie same bronie leci tak samo exp itp ? czy jest jakas duża różnica ?

1. Uświadomił/aś (jestem dziewczyną) ;).

2. W wersji NA jest więcej broni, jak i map.

3. Na obydwóch wersjach EXP leci tak samo, czyli wszystko zależy od statystyk ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

1. Uświadomił/aś (jestem dziewczyną) ;).

2. W wersji NA jest więcej broni, jak i map.

3. Na obydwóch wersjach EXP leci tak samo, czyli wszystko zależy od statystyk ;)

Dzieki :) i sorki za chlopaka :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Inni prosze pisać PKT innych zdanie też się liczy

Jeszce nie wiem czy wiesz ale na NA nie można się zarejestrować bo zablokowali nasze IP chyba że kupisz konto lub coś lecz na pewno nie na MPC bo jest to zabronione

jest a właściwie są sposoby żeby grać w NA lecz to = duży ping

popatrz w poradnikach

//spam

nieregulaminowa sygna

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...