Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Darius, Fiora czy Nocturne?

ForCeLLMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci ogólnie o postać to

1. Nocturne
  2. Darius
  3. Fiora

Dałem ich tak, ponieważ to jest mój ranking do tych 3 postaci, Nocturne bardzo dobra postać, tak samo Darius. Fiora, to dla mnie noobska postać, bo gdzie jej nie widzę to każdy ją składa, dla mnie nie jest dobrą postacią.

Opublikowano

Fiora noobska ?

Rzeczywiście ulti którym potrafisz walnąć tripla jest noobskie ;/

Fiora jest bardzo dobra jedynie brac cc boli.

Opublikowano

3 Dobre Postacie :)

Dariusa na starcie nie polecam banowany na rankedach (przynajmniej z mojego punktu widzenia).

Nocturne to jest typowy jungler jeśli lubisz siedzić w jungli i gankować będzie warty zakupu.

Fiora jest również dobra czasem chodziłem na solo topa i z pomoca pasywki nieźle mi szło jednakże jest troche "nie wytrzymała"

Zalezy od twoich preferencji.

Mam wszystkie postacie najwięcej gram Nocturnem ale jeśli nie lubisz Jungli polecam Fiorę

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Fiora nie jest noobską postacią, jest dobra, tylko, że trzeba na nią odpowiedni build bo jest papierowa. A co do tych postaci to polecam Ci Dariusa, czasem się trafi na rankedzie, że nie zostanie zbanowany lub Ty jesteś w drużynie niebieskiej i będziesz miał 1 picka, to go nie banuj i go weż na topa.

Co do Nocturna, to dobra postać, zajebisty jungler, od 6 ganki jedne z najlepszych w grze, tarcza blokująca spella, karthus ulti, tarcza op. Fear na 2 sekundy wymaxowany, no i Q dające nam movement speeda, na dodatek ciągnie się za ofiarą, czyli głównie od tego też zależy nasz gank.

Fiora, ulti w TF z tiamatem, chociaż jednym robi, że tf jest nasz, ma tego skilla co dodaje jej ad, i parriuje następny atak wroga, Q x2 doskok, e att speed potężny buff.

Co jak co ale polecam:

122_Web_0.jpg

Gość Landiago
Opublikowano

Fiora, świetna, mobilna postać. Jeśli ogarniesz ją na początku gry już w early będzie sprawiała problemy.

Opublikowano

Przeczytajcie moją wypowiedź, dla mnie jest noobską postacią, bo jak ją widzę, to gówno robi, zawsze trzeba jej dupe ratować ... Czytanie ze zrozumieniem się kłania... <_<

Opublikowano

@ up, to coś często ich nie widuję, bo fiorę w grze ogólnie widziałem z ~10razy, ale jak patrzałem na historię, to ludzie ogarniali tam, więc nie wiem...

Opublikowano

Nocturne - Super Jungler dobre Ulti do ganków .

Fiora - Dobra na Solo Topa ma niezły damage ale papierowata

Darius - Często banowany ciężko nim zagrać ale dobry na Solo Topa dobra Passywka + Ult = pro dmg .

Opublikowano

Ja polecam Nocturne, sam go mam i jest super :

-super jungler

-ulti genialne go ganków

-w miarę dobrze radzi sobie też na linii

-na W tarcza, którą (przy dobrym wyczuciu :P ) możesz uniknąć skilli, przydatna jeśli grasz przeciw Karthusowi :D

-na początku sam dasz sobie radę z blue czy red

minusem jest to, że na początku są trochę problemy z maną ale potem już jest OK

Sm9zemltX19fZXVuZV9fXzEwNl9fX0RYIEFybXlfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzFfX18zX19fMkIzMkZGX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Fiora najlepsza

! vs 1 dobra , jak odpali ulti to nie do zabicia

W jungli srednio na solo tez se dobrze radzi

Tiamatowym buildem mozna pente wycisnac ale musza byc wszyscy w jednym miejscu np jak sie w krzakach kryja wbijasz + ult i penta :D

POlecam build full pod ad i lifesteala :D

Mocno cisniesz i sie leczysz a kryty u niej nie potrzebne :P mozna kupic infiniti i moze cryt wejdzie po 1K na papierach

Seiran95.jpg

Opublikowano

fiora jest dobra ale nie będę zakładał nowego tematu i zapytam co macie na myśli mówiąc "mobilna" ?

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Q doskok i skill E daje jej 31% speeda :P do tego jak odpalisz na kims ulti a on ucieka to i tak go bije i sie kolo niego pojawiasz

Seiran95.jpg

Opublikowano

1. Darius - tankowaty dobry dmg niezły w tf

2. Fiora - duży atak ulti pomocne w tf

3. Nocturne - najlepszy jungler w grze dobry dmg , super ganki polecam

14sl15e_(1).png

I love you League of Legends

<3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem Fiorę i żałuję... Straszny papier, nie daje nią rady, myślałem, że mocniejsza. Pewnie nie umiem nią grać, ale ściągnąłem ostatnio BETE LOL'a i testowałem Dariusa, Fiore i Nocturne. Noc wypadł najlepiej - 60 fragów i 3 dedy, później był Darius i na końcu Fiora... Teraz zbieram na Nocturne, bo Darius jest najczęściej banowany na draftach i rankedach.

Opublikowano

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...