Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Serwer Dedyk 24\7

dawid9523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktos przegląda praktycznie każdą zakładke w tym dziale to powinień dostrzeć ,że z dedyków został tylko 1 działający sprawnie ,którzy zachwalają sobie,Jest nim serwer: Internal wars.

Wszyscy chwalą ten serwer nawet nie zacząć grać ponieważ admin poprosił kolegów o polecanie go.

Moim zdaniem serwer ma lagi ,ponieważ gdy buduje coś w ratuszu to mi nawet sekundy minusuje.

Ścina mi zmieniająć z przeglądu na mape.

Pragnąć prosić ,żeby ekipa zajeła się lagami i prosiłbym innych o napisanie linków do serwerów plemion.

Zagrałbym sobie na głownych plemionach ale nie mam czasu ,żeby codziennie miesięcznie przebywać.

Jeśłi ktoś pamięta czekotribles\swiatwiosek to wie ,że te 2 serwery były najlepsze ,ponieważ:

-zero reklam

-bez lagów

-administratorzy dostępni 24\h

-strona zmieniana graficznie

-nie trzeba było 24\h śleńczeć przed monitorem ,żeby nie stracić wiosek.

Prosze o szybkie linki do stron z plemionami.

:)

Opublikowano

Bardzo dobrze napisałeś dawid. Zgadzam się z tobą w 100% Jedyny serwer to Internal war. Reszta to dziadostwa. A normalne plemiona są już przereklamowane.

Liczmy na cud może jakiś nowy serwer wyjdzie.

Opublikowano

Powstał już silnik FTP plemion :) Jest zakodowany, ale może działać na serwerze FTP pod warunkiem, że znajduje się tam

ioncube loader

. Biorąc to pod uwagę, uważam, że już nie długo pojawi się masa serwerów prywatny, na których nie będzie żadnych lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...