Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z odpaleniem lol'a

mobyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpal w trybie zgodności z Windows XP i jako administator. Jak? skrót z pulpitu League of Legends>prawy przycisk myszy?właściwości>zgodność>uruchom jako administrator i uruchom ten program w trybie zgodności z windows xp. Jak nie to to reinstall lola. Możesz też zaktualizować stery ale wątpię, żeby to był problem. Ja obstawiam reinstall.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Jakiegoś pliczku nie masz, jedynie reinstall, miałem to samo jak pobrałem pierwszy raz grę, brakowało dosłownie 120 kilo-bajtowego pliku i nie chciało odpalić ^.^

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam zainstalowałem Lol'a odpalam go o wyskakuje mi jakieś zabezpieczenie i certyfikaty, dodałem do wyjątków odpalałem jako administrator ale nie mam zgodnośći z Win XP pnieważ posiadam ten system ... Nwm co dalej robić może reinstall ...

Opublikowano

Witam zainstalowałem Lol'a odpalam go o wyskakuje mi jakieś zabezpieczenie i certyfikaty, dodałem do wyjątków odpalałem jako administrator ale nie mam zgodnośći z Win XP pnieważ posiadam ten system ... Nwm co dalej robić może reinstall ...

@UP Reinstall nie pomógł ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...