Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na jednorazowe skrzynie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie wszystkich minecraftowiczów :)

Poszukuję pluginu który dodaje możliwość robienia "Jednorazowych skrzyń".

Chodzi mi o coś takiego jak jest na serverze MC.skkf.net.

Otwieram skrzynie na spawnie i mam tam kilof, tak jak każdy gracz ! po wyciągnięciu go ze skrzyni już go w niej nie ma :) Jednakże także gracz który otworzy tę skrzynię może wziąć jej zawartość. Przepraszam że tam chaotycznie napisane ale nie wiem jak to inaczej opisac :)

Pozdrawiam

card.png

Opublikowano

Ten plugin jest autorski więc go raczej nie otrzymasz. Możesz jeszcze napisać do skkfa o udostepnienie go. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Plugin nie jest autorski :) Widziałem go na wielu serverach i jestem pewny że to był ten sam plugin ponieważ powoadomienie bylo to samo :P

card.png

Opublikowano

Ja nie znam nazwy tego pluginu. Zapytaj się adminów tych serwerów jaki to plugin albo daj ss z pluginami z tych serwerów a my tu pokombinujemy. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak bym miał liste pluginów to bym sam wiedział jaki to plugin xDD Sentence miał server i on miał ten plugin :P Już do niego napisałem, jutro odpisze :P

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...