Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bron

ŁysaMasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Opłaca się poczekać do 10 lvl i kupic ak47 ? z tego co widze to ma dobre srednie power itp recoil też nie taki zły jak na ak i strzelałem i nawet dobrze mi się strzelało. Jest tania 43000 gp ? ale dogram do 10 lvl m16 ? bo ten ak47 jest od 10 :)

i czy długo się bije 10 lvl

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Opłaca się, bijesz M16 i co parę lvl dostajesz bronie na 3 dni np. M4A1 i później na 9lvl AK47 na 3 dni :)

Gość patrykkos
Opublikowano

@up To nie jest Crossfire EU

;)

Na NA nie dostajesz broni na czas między levelami :P

Opublikowano

ooo to dobrze a długo 10 lvl od 0 będę bił czy łatwo idzie powiedzmy ze bym grał cały dzień :) ile jestem w stanie nabić od 12 do 24 .I jak kupie to ak47 to chce kupic awm dobry pomysł czy nie :D ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Na początek możesz kupić sobie inną broń jak nie chcesz grać z M16, kilka razy dostaniesz bonus w postaci GP za wbity lvl. Ak-47 to dobra broń jak ją opanujesz. Jak napisałeś, że ci się dobrze z tej broni gra to kupuj. Lvl 10 nie wbija się długo, potrzeba tylko kilkanaście tysięcy expa. Będziesz grał cały dzień to wbijesz.

@3up To nie cf eu że dostajesz bronie na 3 dni

1398258449-U383457.png

Opublikowano

;)

Ja gram na Eu i dostane bo juz m4a1 dostałem ale na innym koncie :D

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Gość patrykkos
Opublikowano

To w końcu chodzi Ci o CF EU czy NA ?

-.-

Opublikowano

Na początek możesz kupić sobie inną broń jak nie chcesz grać z M16, kilka razy dostaniesz bonus w postaci GP za wbity lvl. Ak-47 to dobra broń jak ją opanujesz. Jak napisałeś, że ci się dobrze z tej broni gra to kupuj. Lvl 10 nie wbija się długo, potrzeba tylko kilkanaście tysięcy expa. Będziesz grał cały dzień to wbijesz.

@3up To nie cf eu że dostajesz bronie na 3 dni

Ja gram na Eu . I dostałem już m4a1 . A dostane to ak47 na 9 lvl ?

CHODZI MI O CF EU

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Dostaniesz na 3 dni jak Piecu napisał, ale na kolejny raz pamiętaj, aby pisać temat w dobrym dziale, bo teraz wszyscy myśleli że chodzi ci o Crossfire NA.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ok sorki nie widziałem ze w na pisze . a może proponujecie kupić coś innego niż ak47? bo jak juz kupie bron maszynową to na awm będe zbierał .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Ja polecam qbz, ale nie pamiętam od którego jest lvla na EU, możesz sobie tą broń przetestować w storage klikając enter shooting range. Tylko musisz tą broń opanować, żeby nią dobrze grać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

;)

Nie wiem czy było ale jest w subforum Eu więc wiadomo że w EU

DO tematu

M16 dobrze się strzela heady tak jak ak lecz to jest pozór też tak miałem że pożyczyłem ak od kolegi i zabiłem 5 na 6 z teamu przeciwnika i 4 to heady lecz jak ma się to broń i chcesz ją opanować za bardzo to polegniesz więc szczerze to kup QBZ lub M16A2 lub M4 łatwo się ogarnia i z M4 chyba nigdy się nie straci skilla

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

AK-47 niektórym trudno ogarnąć więc pewnie dlatego tak napisał :P

Jeżeli chcesz się na prawdę dobrze nauczyć grać to ta broń jest właśnie do tego. Później tylko same head'y lecą

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...