Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry

KillYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, szukam gry strzelanki prawdopodobnie multi-player bo jak w nia grałem to nie miałem neta więc nie pamiętam ;) Gra była bardzo fajna, były dwie drużyny czerwoni i niebiescy. W tej grze chodziło o;

-zabranie flagi przeciwnika

-podłożenie bomby atomowej prawdopodobnie

-deathmech

W tej grze jezdziło sie również pojazdami, cięzarówki, buggy itp. Bardzo prosze o jej tytuł albo chociaz propozycje ponieważ pograł bym w dobrą gre z dawnych lat.

Z góry dzięki, piszcie tu albo na gg 6529246

Opublikowano

Quake też nie, tam sie strzelało w miare normalnymi broniami, jezdziło sie także rurowcami tzw. buggy, jedna osoba kierowała a druga siedziała na dachu i strzelała, nie wiem czy to były atomowe ale na przyczepie takie duże

Battelfield też nie.

Opublikowano

Hmm, to z pewnością musiała być gra z multi, bo nie przypominam sobie gry single w której są drużyny czerwona i niebieska.

Sprawdź grę War Rock i ET: Quake Wars, wątpie, że o to gry ci chodzi, ale nie zaszkodzi sprawdzić.

Fajnie by było jakbyś przypomniał sobie więcej szczegółów dotyczących tej gry, bo jest wiele gier pasujących do tego opisu, a ta którą szukasz możliwe, że jest mniej znana.

Poszukałem trochę po googlach i znalazłem grę pt. Gore: Special Edition, może o nią chodzi, sprawdź.

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Hmm, to z pewnością musiała być gra z multi, bo nie przypominam sobie gry single w której są drużyny czerwona i niebieska.

Sprawdź grę War Rock i ET: Quake Wars, wątpie, że o to gry ci chodzi, ale nie zaszkodzi sprawdzić.

Fajnie by było jakbyś przypomniał sobie więcej szczegółów dotyczących tej gry, bo jest wiele gier pasujących do tego opisu, a ta którą szukasz możliwe, że jest mniej znana.

Poszukałem trochę po googlach i znalazłem grę pt. Gore: Special Edition, może o nią chodzi, sprawdź.

Wunreal tournament jest :D, bez multi.

Hmm brick force?.

Opublikowano

Hmm żadna z tych co wymieniliscie :( więcej szczegułów hmm. ta gra nie była podobna napewno do Urneal Tournament, War Rocka, Quake'a a nic podobnego, akcja rozgrywała sie tak jakby w rozwalonym miescie cos takiego i zazwyczaj mapki byly w nocy, ja grałem napewno na single player bo nie mialem wtedy jeszcze neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...