Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postac do wybicia sie z 900 elo do 1200-1300 elo

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybko to ty się z 900 elo nie wybijesz. Bo to zależy od teamu. Ale najlepiej jeżeli grasz ad carry, polecam ogarnać graves lub sivir. Ogólnie na rankedach to chodzi o dobry push na linii.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Szybko to ty się z 900 elo nie wybijesz. Bo to zależy od teamu. Ale najlepiej jeżeli grasz ad carry, polecam ogarnać graves lub sivir. Ogólnie na rankedach to chodzi o dobry push na linii.

No to chyba nie grałeś nigdy rankedów jeśli uważasz, że chodzi o dobry push : )

Można grać Ad Carry, jeśli ogarniasz dobrze lasthitowanie i w 20 minucie będziesz miał minimum 100 minionów.

Mój kolega w 35 minucie spokojnie niszyczy linię i ma 200-250 minionów.

Możesz jeszcze grać na midzie, jak rozwalisz na midzie to gankujesz inne linie i łatwiejsza wygrana.

Ale jeszcze lepiej jak grasz z ogarniętym kolegą który jest np jungle a ty mid/top

Opublikowano

Yorick jest bardzo dobry. Na solo topie wygrywasz PRAWIE każdą gre.

A co do innych to nie wiem. Caitlyn bardzo ładnie się gra, ale musisz się feednąć na początku. Cassiopeia na mida bardzo dobra.

I co do 900 ELO, to tam grają boty.. Wystarczy użyć mózgu i grać z kimś ogarniętym Duo to 2v5 nawet wygracie.

A co do kolegi 2 posty wyżej:

To na rankedach się lini nie pushuje, bo wpadnie jungler i dziękuje za free killa.

279981407253602336505.png
Opublikowano

ja polecam Mordekaisera musisz tylko nauczyć się grać bez cc i bez systemów ucieczki. Ja na 6 lvl najczęściej już dominuje linie a gdy mam hextecha to jak mnie gankują zabijam junglera i tego co jest ze mną na lini

Opublikowano

Ja polecam Ezreala bardzo szybko wybijesz się z Elo obecnie sam nim gram i każda gra xx/x/xx

Nie będziesz padał zbytnio bo ma espace a kile z global ulti ;)

Tylko musisz ogarnąć skillshoty

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Można grać Ad Carry, jeśli ogarniasz dobrze lasthitowanie i w 20 minucie będziesz miał minimum 100 minionów.

Możesz jeszcze grać na midzie, jak rozwalisz na midzie to gankujesz inne linie i łatwiejsza wygrana.

Ale jeszcze lepiej jak grasz z ogarniętym kolegą który jest np jungle a ty mid/top

Powiadasz, że w 20minucie to minimum 100minionów?? To coś kiepsko ja w 20minucie mam ponad 150minionów ...

@up Jakoś ja wole grać solo, bo po co jakiemuś pasożytowi wbijać elo? Ja gram duo tylko z moim sąsiadem i jego siostrą, a tak to nie ma grania rankedów duo.

@top, jeśli chcesz wyjść z tego elo solo to polecam Ci morderkaisera.

Ponieważ :

+ dobra pasywka

+ ogromny dmg z skillów

+ z odp bulidem można wytankować i wybić

+ może iść na solo lub mida

+ z TF złapie przeciwnego AD na ulcie i wygrany tf

Bardzo fajnie się nim gra na każdym poziomie :)

Opublikowano

Jak chcesz się wybić to musisz grę sam pociągnąć bardzo często. Najlepiej się kieruje z mida lub z jungli. Z mida, bo jeżeli wygrasz swoją linię i się nafidujesz to potem możesz ciągnąć tfy. Z jungli możesz pomóc wygrać linię, albo nawet dwie, to zależy od tego jak junglujesz. AD carry nie polecam do kierowania gier, bo po pierwsze ludzie nie ogarniają tego że swojego AD należy osłaniać, a po drugiej raczej rzadko na takim elo trafisz na supporta, a jeszcze rzadziej na kogoś kto nie będzie kradł minionów. Z Topa ciężko grę pociągnąć, bo offtank nie ma na tyle dmgu, żeby wygrywać tfy.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

100 minionw w 20 minucie :D To zajebisty jesteś. 100 miniów to powinno być w 11, a w 20? 170-200.

Co do carrowania rankedów to polecam solo topa, mida, jungle i ad carry :)

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Po przemysleniu poczekam do nastepnego sezonu .. Uzbieram runki championy i sprobuje jeszcze raz

Mordekaiser czesto banowany na tym elo

Opublikowano

Hmm skoro mówisz, że banują morde, to weź Alistara pod jungle?

Ma dobre gangi, CC, heala małego, dmg AoE po użyciu skilla, ulti, które często ratuje dupe lub dobija kogoś.

Opublikowano

Aż mnie świerzbi jak ja widzę typu " na rankegach się linii nie pushuje, bo wpadnie jungler." Graliście kiedyś sivir? Mówię o pushowaniu w miejscu. Co do Morde się zgadzam, jeśli ogarniesz to wygrywasz grę.

efbiaj2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...