Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeczytaj!

kapselek4fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po raz kolejny pisze, bo moj poprzedni topic zostal zamkniety. Nie wiem co to za forum, ze sie zamyka niewyjasnione tematy ale z pozoru wydawało się dość porządne. Aha i żeby robić poradnik i wstawiać download do zawirusionego pliku to jest już szczyt... Ty co zamknąłeś mój poprzedni topic miej tą radoche i zamknij ten bedziesz wtedy pro elo hajt mod i w ogóle ( przypuszczam, ze masz 12 lat w twoim wieku takie pragnienia to normalne) chcesz pokazać, że to ty tu rządzisz i zawsze masz racje. Tyle ode mnie dajcie mi warna, albo bana odrazu. Już ja wam zrobię reklame. Żegnam.

Opublikowano

reklamę zrobisz? Każdy uzna, że jesteś tylko dzieckiem, które się mści. Mam młodszego brata i wiem jak to jest. Każdy młody człowiek chce być w kręgu zainteresowań i ty mi na takiego wyglądasz (mój brat ma 11 lat) ale on jest mądrzejszy.

Admin Cienia
Opublikowano
Po raz kolejny pisze, bo moj poprzedni topic zostal zamkniety. Nie wiem co to za forum, ze sie zamyka niewyjasnione tematy ale z pozoru wydawało się dość porządne. Aha i żeby robić poradnik i wstawiać download do zawirusionego pliku to jest już szczyt... Ty co zamknąłeś mój poprzedni topic miej tą radoche i zamknij ten bedziesz wtedy pro elo hajt mod i w ogóle ( przypuszczam, ze masz 12 lat w twoim wieku takie pragnienia to normalne) chcesz pokazać, że to ty tu rządzisz i zawsze masz racje. Tyle ode mnie dajcie mi warna, albo bana odrazu. Już ja wam zrobię reklame. Żegnam.

Ban na życzenie, bb.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...