Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra wyścigowa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś robiąc porządki na strychu znalazłem moją starą kierownice do komputera. Kontrolki na niej działają, tylko nie pamiętam w które gry można grać używając kierownicy. Jedyne co pamiętam to, że można w Colina McRae, ale nie mam płyty z tą grą. Podajcie jakieś tytuły w które można pograć z kierownicą.

Kocham mame

Opublikowano

A które NFS mają opcje kierownicy ? ( o ile któraś ma )

tak, próbowałem w NFS Most Wanted i Carbon, na reszcie nie próbowałem, ale pewnie też działą

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dobra. Teraz inny problem ;d Na win 7 nie moge znaleźć czegoś od testu kontrolerów gier ( z tego co pamiętam było to na win xp ). Google również nie pomogło tak jak tego oczekiwałem :/ Znalazłem jeden z poradników który rzekomo miał mnie do tego doprowadzić, brzmiał on mniej więcej tak :

1. W panelu sterowania zmienić widok na kategorie ( wykonane :P )

2. Przejść do dźwięk i sprzęt, następnie do urządzenia i drukarki ( również wykonane ;D )

3. Wybrać swój sprzęt ( w moim przypadku kierownica która tutaj pokazywana jest jako "USB Joystick". )

I tam coś było napisane, że znajdę test kontrolerów gier, ale tam nic takiego nie ma.

Czy jest jakiś program dzięki któremu będę mógł prztestować mój sprzęt ? ( Oczywiście Winows zainstalował sterowniki )

Kocham mame

Opublikowano

najlepiej się gra w NFS Shift i Shift 2 unleashed. Bo jest kamerka z kierownicy ;D . Tylko w NFS Shift 2 musiałem podłączyć biegi, nie wiem dlaczego.

skpUo.png

Opublikowano

Ja Tobie polecam najlepszy symulator wyscigowy rFactor. Wpisz sobie w google i poczytaj. Do tej gry pobiera sie mody np. Nowe auta i trasy. Mozesz znalezc tez bolidy F1 i nie tylko. Znajdziesz auta wszystkich seri wyścigowych jak i zwykłych ulicznych. Mozesz znalezc tez prawdziwe tory z reala. Tak jazda z kierownica jest fantastyczna. Poczytaj sobie o tej grze. W necie jest tysiące modow i szybko ta gra Ci sie nie znudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...