Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ak-74M czy M16A3?

TheVIPerBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktora bron jest lepsza dla średnio doświadczonego gracza wBF3? Opiszcie te bronie ich zalety wady i inne...

Jestem Polakiem ... ale urodziłem się w USA .

Mówię po Polsku ... ale ucze się Angielskiego.

Kibicuję polskiej reprezentacji ... Ale uwielbiam Arsenal...

Gość Zacieszynka
Opublikowano

M16A3 ,dłaczego ? Otóż ma mały dosyć recoil i daleki zasięg ,a przy tym kłania się duża celność ,dlatego ja preferuje M16A3.

Opublikowano

Ja osobiście na medyka tylko AK-74M lub F2000 i AN-94, jak dla mnie jedyne bronie z "jajami" ;D. Ruskie na dalekie odległości dobre i super celność bez celowania, ale trochę powolne, na CQ polecam F2000, AUG.

Opublikowano

M16A4 :

-ACOG x4

-Chwyt przedni

-tłumik dźwięku

M27 IAR / RPK-74M

-ACOG x4

-chwyt przedni

-tłumik dźwięku / powiększony magazynek

P90

-kolimator

-laser

-tłumik dźwięku

Polecam

Opublikowano

Zdecydowanie M16A3 +holograficzny+chwyt przedni+ciężka lufa

Nie zgodzę się :)

przy m16a3 polecam : szyna montażowa + holograficzny nic więcej recoil jeszcze mniejszy :)

Opublikowano

M16 generalnie bron niezla ale bardzo nie lubiana przez innych graczy wiec nie zdziw sie jesli ktos na servie zacznie cie wyzywac a jak juz uzywasz m16 to chwyt i celownik jakim lubisz grac ;)

Opublikowano

M16A3 jest dużo lepsze, najlepiej używać z Kobra kolimator, szyna montażowa i ciężka lufa albo tłumik płomieni. Oprócz AEK chyba najlepsza broń szturmowca.

1dogtagliga.png
Opublikowano

M16A3 - celownik każdy dopiero po swojemu, ja osobiście polecam holograficzny, do tego chwyt przedni bez 3 dodatku. Jeżeli jeszcze masz dodatek B2K to również polecam Famasa + takie same dodatki ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...