Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Oddawanie expa do gildi

shew32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hacka ktory by sam oddawal expa do gildi tylko nie camer mod bo na dreanor nie dziala prosze o szybko odp PILNE

Opublikowano

''Potrzebujemy:

-dropka (członek Pt)

-2 postać (lider Pt)

1. 2 postać zakłada PT z dropkiem np. na ch 2.

2. Liderem PT logamy całkowicie z metina.

3. Dropkiem logamy na inne ch niż na początku np. ch 5

4.Exp powinien nie lecieć nam wcale, bądź po 1-2pkt doś!!!

I to tyle. Mam nadzieję, że pomogłem.''

Ps. Znalazłam to na forum serwera na którym teraz gram może akurat na tym twoim też to będzie działać, bo raczej cięzko o hacka tego typu...

@edit Tylko to własnie jest sposób na oddawanie expa bez gildi wiec raczej jesli chodziło ci o wbicie lv gildi ( w co wątpie ) to nie da rady :)

A jeśli to by nie pomogło to może spróbuj zrobić tak jak jest napisane na stronce metin2mod.tk ''jak zagrać na tiveri'' wtedy powinien ci mod działać normalnie.

fea.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/452647-dlmultihack/

Naprawdę myślisz, że skoro mu kamermod nie działa to z tej samej stronki multihack będzie ? Wątpliwe -.-

fea.gif

Opublikowano

Mutlihacka wkleja do folderu głównego z grą, odpala normalnie klienta a wraz samo się odpala mh..

Kamermod, a multihack nie jest to jedno i to samo, razem się tego nie wiąże.

Opublikowano

Mutlihacka wkleja do folderu głównego z grą, odpala normalnie klienta a wraz samo się odpala mh..

Kamermod, a multihack nie jest to jedno i to samo, razem się tego nie wiąże.

sorki ale ten z kamer moda nie dziala prosze o inny

Mówiłam? ^_^

sorki ale ten z kamer moda nie dziala prosze o inny

Jak już mówiłam nie znajdziesz innego pozostaje Ci pogrzebać trochę i zrobić to co poleciłam ci w sposobie 2 - naprawdę nie jest to trudne, ale skuteczne :)

fea.gif

Opublikowano

ale jest taki problem że ja chce z 6 lvl dropić szkaty na pieskach a gildia od 40

Opublikowano

ale jest taki problem że ja chce z 6 lvl dropić szkaty na pieskach a gildia od 40

No okey? No, ale jesli użyjesz tego sposobu co jest na temat tiverii to będziesz mógl normalnie expa oddawać na gildi? To ja juz nie wiem ty chcesz na gildie czy nie, bo w pytaniu jest, że na gildie, a tutaj piszesz, że od 40lv? To się dochodzi to innej gildi, żeby expa oddawac...

fea.gif

Opublikowano

chodzi mi oto zeby oddawc expa do gildi a chce miec 6 lvl dropa a tam gdzie jj liderem mam 56 lvl rozumiesz ?

Opublikowano

chodzi mi oto zeby oddawc expa do gildi a chce miec 6 lvl dropa a tam gdzie jj liderem mam 56 lvl rozumiesz ?

No rozumiem, ale wiesz chyba, że na modzie nie ma z tym problemu i idzie oddawać exp więc mówie ci co masz zrobić, żeby ci działał :)

fea.gif

Opublikowano

ale nie log na modzie tylko na multi bo na modzie niepokazuje ch

To, że nie pokazuje ch to jeszcze nic nie znaczy np. taki metin5 nie pokazuje, a zalogowac sie idzie.

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...