Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Uniwersalny top

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: uniwersalny solo toper, coś ciężkiego do country a najlepiej dwóch [mogą być obaj/obie za 6300]

Preferuję: shen, malphite, darius, jax odpada bo co 2 gre banują

Opublikowano

Irelia - świetny solo top, dobre survi, niszczy każdego praktycznie.

hinataa.png

He's a silent guardian,

a watchful protector.

A dark knight.

Opublikowano

Odpowiedź oczywista - Yorick. Ciężko do skontrowania, nieziemski sustain na linii, początkowo dość manożerny, ale po złożeniu łezki/kielicha można spokojnie spamować ghulami. Yorick jest idealny do tego by pozbawić przeciwnika na topie last hitów, ponieważ prawie nie schodzimy z linii i możemy harrasować na odległość + jednocześnie się leczyć + lasthitować. Także polecam grabarza.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Mówicie, że Yorick jest ciężki do skontrowania? A graliście Yorickiem i mieliście shena na linii? Shen z Yorickiem i każdą inna postacią daje sobie bardzo dobrze.

Shen z odpowienim bulidem pod TANKA, wygra sam mecz

Opublikowano

Tak jak większość tutaj, też polecam Yoricka. Sustain na początku mega, slow, spam ghoulami, jest to bardzo wkurwiające, co praktycznie odcina od farmy przeciwnego topa, a co do many to stackowanie kropelki ze skilli to sama przyjemność. Wytrzymały w cholerę, szczególnie z tym healem na E. Od 6 lvla na solo prawie zawsze wygrywamy, bo się klonujemy, także można sklonować swojego ad carry w tf, i gdy padnie, wstaje na 10 sekund i może pozabijać enemy.

Polecam Yorick Mori:

83_Web_0.jpg:D

Mówicie, że Yorick jest ciężki do skontrowania? A graliście Yorickiem i mieliście shena na linii? Shen z Yorickiem i każdą inna postacią daje sobie bardzo dobrze.

Shen z odpowienim bulidem pod TANKA, wygra sam mecz

Dlatego Shen jest banowany, a Yoricka praktycznie nikt nie docenia, bo coraz rzadziej się widuje go na rankedach ;p

Opublikowano

Irelia - świetny solo top, dobre survi, niszczy każdego praktycznie.

To chyba Ci się postaci pomyliły.Irelia niszczy każdego?dobre sobie ;) Jeszcze nie przegrałem żadną postacią z ty champem,według mnie jest to najgorszy pick na solo.Niszcze ją praktycznie każdym solo toperem.

Opublikowano

up czyli kim ?

m.in.

-Olafem

-Mordą

-Yorickiem

-Jaxem

-Akali

Nimi najczęściej biore topa i gdy trafi sie taka Irelka to ją tak cisne że nawet ganki jej nie pomagaja ;)

Opublikowano

Graliście kiedyś Jaxem ?

Ja Jaxem na solo topie prawie każdego jadę

Z Yorickem przegrywam czasem i on jest najlepszy z Jaxem a solo topie

Polecam Yoricka i Jaxa

Opublikowano

Jak wyżej yorick, jax, shen.

Ale z tańszych polecam warwicka, kontruje większość solotoperów.

Warwick na topie to tak jak swain na midzie, mało postaci sobie z nim poradzi.

Jak mam firstpicka i chce iść na solo to biorę ww, yoricka.

btw. shen też jest banowany i to częściej niż jax.

Opublikowano

Yorick lub Rumble, te dwa postacie są nie doceniane na rankedach ale Rumble w late jest lekko nie potrzebny, jedynie jego ult, a yorick dobrze zbudowany nie do zabicia :)

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Ofc, ze Yorick. Mój ulubiony champion :D Po złożeniu manamune praktycznie nie musisz wracać do bazy (chyba, ze po itemy ;D) wytrzymały, po złożeniu warmoga + atmy niezły dmg. Ostatnio oglądałem jednego rankeda i widziałem jak yorick cisnął shena ;f 15min shen 0/4/0 yorick 4/0/0 ;f

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...