Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne/Info] Nowe mechanizmy na PETa

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci!
Do tej pory Wasz P.E.T. latał tylko wiernie za Wami, podczas gdy Wy przeczesywaliście orbitę. Wykorzystajcie teraz ten czas, aby naprawić swój statek podczas lotu! To i wiele więcej jest teraz możliwe i to za pomocą zupełnie nowych mechanizmów dla P.E.T.a - mechanizmów combo!
Teraz nadszedł czas, abyśmy ujawnili pracę naukowców z tajnych laboratoriów rozwojowych czyli wielofunkcyjne mechanizmy dla P.E.T.a: łączą one normalne i nowe funkcje mechanizmów w połączeniu z najnowszymi rodzajami stabilnej osłony, które zostały opracowane specjalnie dla P.E.T.a.
Zaleta: ten nowy system osłon jest połączony bezpośrednio z mechanizmami combo i wychwytuje do 85% ataków na P.E.T.a. A oto nowe mechanizmy combo:
Mechanizm Combo Naprawiający Statek być może nie naprawia Waszego statku w walce, ale przynajmniej w czasie lotu.
Mechanizm Combo Trybu Ochronnego łączy znany już tryb ochronny P.E.T.a z nową techniką stabilnej osłony dla P.E.T.
Wasz P.E.T. będzie teraz co prawda pochłaniał więcej paliwa po uruchomieniu tych mechanizmów, ale jest to tego warte! To są pierwsze mechanizmy, które nasi naukowcy mogli wyposażyć w tą nową technologię. Zapewnijcie sobie teraz te nowiusieńkie mechanizmy combo i sprawcie, że Wasz P.E.T. będzie jeszcze bezpieczniejszy i bardziej skuteczny.
Wspaniały efekt uboczny: poprzez użycie najnowszej technologii wszystkie istniejące już mechanizmy P.E.T.a będą zredukowane o wypasione 50% - i to na stałe!
A w >>tym<< temacie znajdzie się miejsce na Wasze wypowiedzi.
Pozdrawiamy,
Wasza ekipa DarkOrbit

Coming: Poprawiłem

Opublikowano

Boże znowu nowości :/ jedyny plusik to że tańsze są wszystkie mechanizmy.

Coming: I ty wczoraj startowałeś na kidmoderatora...

Dziś zmarnowałeś swoją szansę na niego. Wykorzystałeś u mnie dzienny limit.

Gdzie nie wejdę tam widzę Twój spam, dlatego proszę ogranicz go.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to super, bo mam peta prawie na 8 lvl i kupię sobie Kamikadze i zbieracz za "grosze".

Gorzej dla tych, co niedawno kupili mechanizmy.

I tak źle i tak niedobrze. :D

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ej a ten mechanizm co statek naprawia to on dobry jest? I ile trzeba czekać przed nastepnym użyciem bo wydaje mi sie ze ciagle nie klepie:)

Uczeń
Opublikowano

Hah, a miałem kupować 3 dni temu P.E.T.'a . Dobrze, że się wstrzymałem.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Wojas gowno? ... tylko ze jak ja se stoje robot mnie po 15k hela + pet 125k za free -.- wiec pierw to kup i skorzystaj a potem.. mow

Opublikowano

SMUGIKKEJ mi działał jak cubika biłem i podczas pvp z kolega:)

Nawet fajny tyle że ciagnie paliwa duzo i jestesmy w dupe 100uri za kazdym uzyciem:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...