Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra ktoś na m2bob powyżej...

gawronska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne że zdaje sobie sprawe że moge mieć bana ale wisi mi to będzie mi szkoda jedynie kasy którą wydałem a nie konta.

Opublikowano

Ogólnie to od 70 już się nie opłaca, łatwiej bana wyłapać, tych low lvl nawet nie ruszają, przynajmniej tak było na s26 jak grałem, całe m2 zawalone botami bo event był i nie dostali banów, sam też wtedy bociłem na 3 postaciach w m1, m2 i na pustynii. Jednak ten 70lvl to już coś i nie warto ryzykować, do 70lvl możesz bocić, ale później już nie, chyba że nie masz eq to możesz spróbować do 80 dociągnąć na botku.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ja, jeśli chodzi o cheaty, to nawet na 30lvl się boję. Zawsze te pare minut spędzonych na expieniu.

Mój kolega gra na m2bob i od miesiąca nadal nie ma bana. Wiem, bo co 3 dni do niego wbijam i nadal gra na cheatach. (75lvl)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja używam na 65lv na dropie ale używam m2bob tylko późnym wieczorem przez 1-3h jak jest mało graczy i wtedy jestem spokojny, ale nie polecam używać m2bob na 50-99lv nie używać w porach 10:00-22:00 :) dostałem już tak bana na konto z 67lv.

Opublikowano

Jezu... a czego tak się sracie? M2bob nie wysyła logów, bloka hsa, i ma opcje logania na inne ch jeśli pojawi się jakiś gracz ja tam pierdziele postawie sobie postać w grocie... na nocki bo od 75 to już tak dobrze się nie expi.

Opublikowano

Ja zamierzam zrobic tak, ze na moim lapku bede grala glowna postacia bez zadnych haxow, a na innym kompie zrobie dropka i tam bede uzywala m2boba do lowienia ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...