Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak włączyc APB bez Steam i czy jak bd hackował to dostane bana na IP czy tylko na konto ?

TraVel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzialem tyle filmikow na youtube.com tyle hackow ze szok no i chcial bym tez troche powkurzac graczy i sam sie cieszyc a nie tylko sie denerwowac gdy zabija cie hacker... A wiec Gdy zrobie konto nowe na steam i zaczne hackowac to te konto zostanie zbanowane czy tylko konto na apb?

Opublikowano

Ja dostałem na konto. Ale jak grasz non stop to blokują ci wszystkie konta na ip. IP nie jest zbanowane ale ja mam 4 zbanowane konta. Z czego tylko na 1 hackowałem :/

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

Ściągnij od strony producenta a nie steam? ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z kad sciagnie to nie ma roznicy wylacz steama przed wlaczeniem gry. luncher znajdziesz w plikach zrodlowych gry. radze zrobic skrot nie odpala sie wtedy full luncher tylko sam starter gry przez co gra szybciej dziala. a poza steam tez laguje. co do banow nie dostajesz bana na ip tylko na dane konto .

ps. nie widze potrzeby hack'ow urzywac 1. wystarczy troche pograc i gra sie robi prosta 2. hacki bardzo widac jak ktos urzywa a 3 to ze GM'ow jest tyle na kazdym serwie ze 3 misje ci sie uda a za 4 wpadniesz:P . sam jestem wiec wiem a oprogramowanie sprawdzajace jest takie ze go nie ominiesz nie ma do tej gry niewykrywalnych hack'ow . pozdro i grajcie uczciwie :)

a i sory za bledy i ąęł......

Opublikowano

Nowe konto da ci trochę ale nie dużo przywilejów jeśli nie zmienisz adresu. Bo nawet jeśli zbanują cię na nowym koncie z starym IP to polecą wszystkie konta ;x A po drugie, nie oszukuj ;) Oni też doszli do tego etapu jak ty i teraz plaga cheatów. <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...