Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ PROBLEM ] Dodanie itemów do clienta dzięki pliki index

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

chciałbym dodać Szmaragdowe Zbroje do clienta.

Wszystko działa, jednak chciałbym, aby pliki pc (tekstury), pc2(tekstury), icon(ikony tych 4 zbroi) były pobierane z pliku Impurity.eix i Impurity.epk z folderu pack, nie standardowo tekstury z pc, tekstury z pc2, i ikonki z ikon.

Próbowałem na różne sposoby, ale nie działa.

Proszę o pomoc, jakie foldery mam utworzyć w Impurity ( nie wiem, pc> foldery dla każdej klasy, icon>item>ikonki ), a w pliku Index w cliencie jaki wpis? *[ENTER]Impurity Nie działa, jakieś d:/ymir work/icon/ [ENTER] Impurity itd.. Nie działa...

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Wpis powinien wyglądać np tak:

<Buildfile version="1.1">
<Action type="create" output="impurity">
<File archivedPath="d:/ymir work/pc/assassin/assassin_4-4.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\pc\assassin\assassin_4-4.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc/warrior/warrior_4-4.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\pc\warrior\warrior_4-4.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc/shaman/shaman_4-4.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\pc\shaman\shaman_4-4.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc/sura/sura_4-4.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\pc\sura\sura_4-4.dds]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/pc2/assassin/assassin_queen02.dds" type="1"><![CDATA[source\ymir work\pc2\assassin\assassin_queen02.dds]]></File>
<File archivedPath="icon/item/05330.tga" type="1"><![CDATA[source\icon\item\05330.tga]]></File>
<File archivedPath="icon/item/07210.tga" type="1"><![CDATA[source\icon\item\07210.tga]]></File>
<File archivedPath="icon/item/12010.tga" type="1"><![CDATA[source\icon\item\12010.tga]]></File>
itd...
</Action>
</Buildfile>

a w Index

*
Impurity

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...