Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Armored Kill

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super, super tylko martwi mnie sprawa konsolowa. Jak to będzie wyglądało na PS3, gdzie nie ma trybu wielkiego podboju? A tak odchodząc trochę od tematu, to może wiadomo coś od DICE jak będzie na konsolach? Ogólnie czy ma się coś w najbliższej przyszłości zmienic, itp. Jest może jakaś informacja na ten temat? Jestem bardzo ciekawy... Co do trailera, to widać, że mapy są kurewsko zajebiste.

Edit: A wiadomo coś może na temat dwumiejscowego myśliwca? Słyszałem coś na ten temat, ale nie wiem nic więcej. Nie chodzi o AC-130.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja po cichu liczę na snajperkę, która zabijała by za 1 strzałem z dalekich odległości, i na 2-miejscowy myśliwiec. ;d

52355735709006418626.png

Opublikowano

Ja po cichu liczę na snajperkę, która zabijała by za 1 strzałem z dalekich odległości, i na 2-miejscowy myśliwiec. ;d

Idź na HC to praktycznie każda zabije na hita :)

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, żeby z większego dystansu, np. przez ponad połowę tych największych map z tego dodatku...Hmm....Może jakiś barrett? :D

52355735709006418626.png

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, żeby z większego dystansu, np. przez ponad połowę tych największych map z tego dodatku...Hmm....Może jakiś barrett? :D

Na hardcore zabijesz każdego 1 strzałem z m98b

Opublikowano

Geniusze, każda snajperka zabija na strzał ale trzeba trafić centralnie w głowę a nie płakać że jak się trafia w klate na normlau to zostaje kolesiowi z 10% życia :F no nie pogardziłbym M107 / M82A3 ale to to nie w armored kill, w armored kill tylko nowe pojazdy/mapy ale nie bronie ;)

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Jak będzie Deagle to ja już kocham ten dodatek.

@UP Myślę że jednak bronie będą ;d

Wait, wait...Czy ten zwiadowca który biegnie w 0:19 nie trzyma jakiejś nowej maszyny do siania mordoru na dystans: przezayebysty?

52355735709006418626.png

Opublikowano

Najbardziej czekam na ac-130(00:43 ORAZ SZCZEGÓLNIE 1:20)i tą mobilną wyrzutnię rakiet (00:23), ponad to widac jadącego gracza w anti-tank. Ma budowę transportera (patrzcie liczba miejsc) ale lufę od czołgu. (00:32)

Opublikowano

@up

Na serio fajna lufa.

@offtopic

Widać że zapowiada się ciekawe i mam nadzieje że cena premium niepodrośnie ^^

yiWCsl1.png
Opublikowano

Okej, poczytałem trochę i znalazłem coś co wygląda jak kiepski żart, zobaczcie:

W nowej zawartosci bedzie do odblokowania:

medyk-steyer aug(nie aug a3 jak teraz) i kriss super V.

technik-ak 47 i ruger mini 14

wsparcie-gatling gun i m20 browning

snajper-awm i dsg90

ogolne-desert eagle i winchester.

Dodatkowo dowiedziałem się, że AC-130 nie będzie można sterować, po prostu będą miejsca strzelca, oraz będzie służyło jako mobilny punkt respawnu.

52355735709006418626.png

Opublikowano

Ja tak myślę, że AC-130 będzie jako spawn. Tam chyba 6 osób może zająć miejsca gunnerów, więc nie bójcie się. Będzie miejsce ^^ Zresztą pewnie tak zrobili, bo piechoty prawie nie będzie, jak wszędzie czołgi, mini-czołgi będą etc, a RPG nie rozwali na hita, po tych ich śmiesznych patchach.

Opublikowano

Jak będzie Deagle to ja już kocham ten dodatek.

@UP Myślę że jednak bronie będą ;d

Wait, wait...Czy ten zwiadowca który biegnie w 0:19 nie trzyma jakiejś nowej maszyny do siania mordoru na dystans: przezayebysty?

Weź 1080p hd i powiększ na maxa i zobaczysz ,że jest to m98b.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...