Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]gniazdo mini jack xperia x8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie ile może kosztować wymiana gniazda mini jack xperi x8 ?

Autoryzowany serwis nie ma zamiaru tego naprawić gdyż wmówił że jest zepsuta płyta główna i nie działa k micro usb telefon ponoć jest martwy:/ telefon nie jest martwy tylko nie działa gniazdo minI jack.. Chodzi mi tylko o naprawę:)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Trolololo.

Idź do innego punktu z tym telefonem albo pisz do kogoś innego z supportu. To jest ich zasrany obowiązek aby w trakcie gwarancji naprawiali wszystko co się zepsuje.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

No jak mi zawiesili gwarancje??

CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Na jakiej podstawie i kto zawiesił Ci gwarancję ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Regenersis zawiesił mi gwarancje...

CPU: 

Opublikowano

Refresh :)

CPU: 

Opublikowano

Refresh:/

CPU: 

Opublikowano

Idź do nich z telefonem i pokaż im go. Na ich oczach. Skoro jest martwy, to jakim cudem działa? Nie będą mieli prawa odmówić naprawy, jeśli udowodnisz im, że ich "diagnoza" jest fałszywa.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

yyy... Do regenersis isć?? Wiesz gdzie to jest??

Jest w Raszynie i Warszawie... A ja mieszkam od tych miejsowości na oko 300 km..

Więc opyla mi się go sprzedać i kupić inny ;D

CPU: 

Opublikowano

Kazdy serwis gsm zrobi ci cos takiego, tylko musisz poszukacgdzie bedzie najtaniej.

Same gniazdo kosztuje okolo 2-3zl, za odlutowanie i przylutowanie biora jakies 30-40zl.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...