Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić ?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem iź zaczynam grę na metin2.pl i zaczynam od zera.. Zupelnie nic nie mam oprocz itemek z misji i dropu i odrazu mowie ze nie zamierzam narazie kupowac nic z item shopu.. Jak mogę zarobić ?

Prosze o napisanie czegoś typu idz ulepsz sobie to i to i poszukaj metka czy cos w tym stylu. Zaczynam dzisiaj grac przed chwila wyszedlem z gry i mam 8lvl na obsydian. Z góry dzięki może akurat ktos gra na Obsydian i mi cos da na początek :D

EDIT@

Jak ktoś ma jakies eq dac na poczatkowy lv czy cos na obojętnie jakim serwerze metin2pl to pisac.. Mam malutki level wiec zawsze moge zmienic serwer z obsydiana na nawet astral czy jakis tam :) POzdrawiam

Opublikowano

Zarobek to tak .

-Metiny

-Ryby(30lvl)

-Taniej Kupuj drożej sprzedawaj

-Oszukuj :)

-Kradnij :)

I nikt ci nic nie da więc nie masz co na to liczyc :-)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Najlepszy zarobek:

Imha

Metki w m2

Łowienie ryb

To się najlepsze metody na zarobek, w dodatku najlepiej na początek w imha siedzieć do 8 do 20lv, a potem metki w m2 itd.

Opublikowano

Możesz też kupic przepsutke do v2 i pozbierac całe Eq itemków 1 slotowych :) . z 5kk powinno ci wpasc

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Najlepszy zarobek:

Imha

Metki w m2

Łowienie ryb

To się najlepsze metody na zarobek, w dodatku najlepiej na początek w imha siedzieć do 8 do 20lv, a potem metki w m2 itd.

Musze powtarzać, ze gram pierwszy raz tu i nic nie mam ? A ty mi piszesz ze na 8 levelu mam isc do imha jak mam eq+3/4?..
Opublikowano

Musze powtarzać, ze gram pierwszy raz tu i nic nie mam ? A ty mi piszesz ze na 8 levelu mam isc do imha jak mam eq+3/4?..

Misje . a jak chcesz mieć ileś k.k to to co pisałem wyżej 1 przepustka idziesz do v2 ( bo od 0lvl ) i zbierasz itemy 1 slotowe żeby było ich najwiecej :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

A co to za problem zrobić sobie eq +4/5 na dropka do imha?

W szczególności jak pójdziesz tam mentalem, będzie ci najlepiej.

Możesz z takim eq próbować na pierwszych małych spotach, spokojnie ;).

Opublikowano

Darmowe SM, wypełniasz ankietę dostajesz 12 SM kupujesz przepustkę i dostajesz Pierścień EXP'a i Rękę Złodzieja.

Sprzedasz przepustkę pierścień EXP'a załóż a Ręka do dropu itemek.

...Czasami nie da się wszystkiego poukładać...
Opublikowano

No osobiście ja będę grał wojem body ale dropka to mi obojetnie. Odrazu mówie, ze gram na modzie kamera ;]]] Czyli mam ulepszyc eq na +5 i mentalem 8lvl iść na imha walic po jednej grupce ? Ma to sens ? ;dd Wiekszy sens ma kradziez dropu ale nie zawsze wiemy gdzie zrespil sie metek i kiedy ktos do niego przyjedzie do bic ;]]

Darmowe SM, wypełniasz ankietę dostajesz 12 SM kupujesz przepustkę i dostajesz Pierścień EXP'a i Rękę Złodzieja.

Sprzedasz przepustkę pierścień EXP'a załóż a Ręka do dropu itemek.

Ze jak ? :D Z reklam mam już 23SM i mówisz ze jak kupie przepuste do v2 to dostane PD i rekawice zlodzieja ???

Aa już rozumiem :) Ale na 7 dni 3 reka i PD ale czas zacznie mi leciec pozakupieniu czy dopiero jak zaloze?

Opublikowano

Jeśli nie szkoda ci kasy to łatwo i szybko można mieć kasę kupując na allegro lub samemu iść expbotem i dropić kasę (ryzykowne).

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli nie szkoda ci kasy to łatwo i szybko można mieć kasę kupując na allegro lub samemu iść expbotem i dropić kasę (ryzykowne).

Jak byś kurwa przeczytał to on nie chce korzystać z is allegro itp .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...