Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] LOGI KAMER MOD

MusialemNo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czasami gram na kamer modzie na serwerach prywatnych. Prawie nigdy nie dostalem za to bana ( w sumie tylko raz wpadlem ktos mnie kapnal) i ciekawi mnie jak sprawdzaja te logi czy sie gralo na modzie? Czy logi wystarcza czy koniecznie gm musi przylapac na goracym uczynku jak to jest? Zalozmy gralem sobie tyle czasu na modzie i bana nie ma , a jak gm mnie sprawdzi to w kazdej chwili moge wylapac bana ? Jak to jest .

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Może Cie ktoś nagrać jak używasz jego opcji to tak, po logach takze mogą sprawdzić. Na tiverii strasznie często sprawdzają.

Tak czy siak za odpalenie jego mozesz dostać nawet bana, ale 90% serwerów nie banuje za kamermoda po logach.

Opublikowano

Kamer mod sam w sobie nie jest nie legalny jednak chety, które są w nim zawarte są.Jak ich nie używasz to jest ok,ale jak użyjesz juz masz lipe.Jedynym legalnym chetem jest chyba ten,dzięki któremu można przemienićsie np w kowala itp.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

a nieodpychanie z konia?:D

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

a za samo nieodpychanie(na kliencie nie na kamerze) z konia dostane bana?

Opublikowano

kurde

Opublikowano

a za samo nieodpychanie(na kliencie nie na kamerze) z konia dostane bana?

No pewnie, że tak? Przecież to widać i normalne ''zachowanie'' to nie jest więc oczywiście, że ban. Zrozum, że jakiekolwiek ułatwienia do gry których w normalnym cliencie nie ma to hack za którego grozi ban nawet perm...

fea.gif

Opublikowano

Jasne, że za nieodpychanie z konia na kliencie bez kamera dostaniesz bana, każde ułatwienia, hacki, boty itp. są karane permami jak zwykle.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a widac to w logach na cliencie?

Opublikowano

a widac to w logach na cliencie?

Widać w logach jeśli logujesz się do gry nie za pomocą oryginalnego clienta tylko jakiegoś obejścia...Natomiast nawet jak nie jestes na modzie itd, ale używasz hacki to i tak masz bana jeśli ktoś Ciebie zauważy po czym nagra i zrobi ss ;)

fea.gif

Opublikowano

od strony serwera widać jedynie nazwe launchera, który można zmienić na dowolną(taka jak na serwerze) i już nie widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...