Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] connection has been delayed

ŁysaMasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Znów kolejna osoba ma ten sam problem tym razem niestety ja :( czytałem inne poradniki i w żadnym nie znalazłem rozwiązania . Wiekszość osób mówi ze to wina neta jakies resety robić itp ale to mi nie pomaga.

Pamiętam jak pobrałem grę 1 raz i włączyłem było to samo i dałem sobię spokój . I na 2 dzień włączyłem i działało :) .

Teraz nabiłem już lvl i chce kontynułować gre lecz nie moge :( odczekałem 2 dni bez żadnych czynów lecz już się troche denerwuje . Zna może ktoś rozwiązanie tego problemu które pomoże . ?

(nie chce używac VPN)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Jak mówisz, że resety nie pomogły może masz duży ping lub słabe łącze? Następnym razem z pytaniami do działu głównego. Spróbuj uruchomić jako administrator.

Opublikowano

A więc tak Ping na serwerach miałe około 20-40 więc mały . Co do łącza bardzo dobre mieszkam w dużym mieście żadnych problemów nie mam. A otworzenie gry jako administrator nic nie pomaga .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Gość patrykkos
Opublikowano

Zawsze powinno się robić dwie partycje przy instalowaniu systemu.

W Crossfire EU jedna osoba miała taki problem i wystarczyło zainstalowanie gry na innym dysku więc nie wiem co możesz jeszcze zrobić :P

Opublikowano

No ale ja mam jeden i narazie tego nie zmienie jak będę wgrywał system to już zadbam o dwa dyski :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...