Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HLDJ

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, mam pytanie a zarazem problem, mam 2 kumpli którzy maja hldj'a. jednemu hldj dziala swietnie, nie slychac zadnych mocnych bassow itd. a drugiemu masakra wgl nie mozna zrozumiec jaka to muza, m.in bass jest tak glosny ze przy np puszczaniu muzyki "grubson" bass tak wywala ze nic a nic nie da sie zrozumiec. w poradnikach jest napisane aby konwertowac pliki w 8 khz, inni mowia aby zrobic to w 16 i w góre, poniewaz lepszy efekt. prosze o wasze wypowiedzi..

PROSZE ZMIENIC NAZWE NA HL DJ !!!

graphic.png
Opublikowano

Bawiłem się w to kiedyś, nie pamiętam tego ustawień, ale jak masz track który jest zbyt głośny- chodzi mi tutaj o basy go przyciszyć, bo będą mocne szumy.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Dzieki wielkie, lecz najbardziej zalezy mi na tym aby ich nie miec ;], tak jak wspominalem kolega ( no prawie.. ) ma slabego kompa ale na wszystkich muzyczkach nie ma za mocnego, lub lekkiego basa, poprostu perfect.

Zostalem poinformowany aby nie konwertowac muzyk w programie hl-dj lecz w innych, mówią ze to mi pomoże prawda?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...