Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Kilka pytań dotyczących gry.

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy w grze widzimy ludzi innych tak np. jak w Rappelzie?
  2. Czy są tzw. "Wojny gildii"?
  3. Czy opłaca się w ogóle grać w to? :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

1. tak.

2. tak.

3. Oczywiście, gra jest bardzo rozbudowana, jest wiele ciekawych funkcji, posiada system dungeonów. Wielka mapa, ciekawe skille, dużo klas oraz subklass.

Pozdrawiam, gracz C9 RioShocko 35 level. ;)

Opublikowano

max ok. 50 - 60.

Na serwerach eurpoejskich około 50. Na koreańskich ch*j wi, szybko expią, i ciągle jest tam updeatowana, ale też około 63.

Opublikowano

Europejski 50 koreanski tez 50 ale Możliwe że bedą powiekszać max lvl bodajze jak w linage ;P

Opublikowano

Chodziło mi o enchantting, systemu uników, oraz guild housy i buffy związanie z nimi, i inne rzeczy. Zagrajcie to się przekonacie. :)

Opublikowano

Ja gram 7 lvl.

Mam pytanko jeszcze, a te buffy gildijne działają cały czas? Czy tylko na wojnach czy jak to? : )

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Działają cały czas, tylko trzeba je zrobić, a do tego potrzebne są materiały. :)

Opublikowano

Robisz instancje... Zaznaczasz opcje intrude mode i od tej chwili ludzie mogą ci przeszkodzić w tej instancji, zaatakować, ale za to zdobywasz jak przejdziesz 2x więcej guild points, wiele różnych ciekawych i całkiem nowych funkcji można spotkać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...