Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca to się jeszcze kupić?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy opłaca się kupić cod'a mw2? Grałem w to na aiw ale teraz jest zamknięte więc postanowiłem kupić bo mw3 to szajs, black ops zajebiste ale ta wydajność i zostaje mi mw2 warto to kupić? Dużo osób gra i nie ma już tak zwanych noooooooobów? ;d i wgl. Proszę nie składać takich odpowiedzi typu "kup lepiej cod4 lub cod2" ponieważ już to mam i tak mnie teraz interesuje mw2. Z góry dziękuje za każdą rozsądną odpowiedź :-)

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

jak to ? nie rozumiem bardziej po polsku :D? na steamie wiem ze nie ma dedykow, a 4d1 co to?

juz wiem to cos w podobie do aiw

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

To tak 4D1 to tak jakby stary dobry alter to samo można powiedzieć : ) . Wpisz w google four delta one i będziesz miał . Ja coda kupiłem specjalnie z tego względu i uważam że się opłacało :)

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Jeśli nie chcesz wydawać kasy , a byś pograł w mw2 to wpisz sobie w google "alterRevolution" wejdz w 1 stronke i tam masz cos w stylu alteriwnetu :)

Opublikowano

Nie tym razem chce kupić bo mam okazje za 50 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...