Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od nowa..

recycle123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Chcialabym zaczac grac w metin2pl po dluuugiej przerwie, ale tym razem z pomoca hackow. Uwazam, ze bez to sie juz nie oplaca zaczynac :)

Wiec do rzeczy, mysle ze moja glowna postacia bedzie ninja archer. Chcialabym zarabiac na sprzedawaniu malzy.Podajcie mi prosze jakis aktualnie dzialajacy fishbot i inne niezbedne i przydatne hacki typu obejscie hackshield itepe, nie jestem w temacie, wiec nie wiem co jest potrzebne :)

I napiszcie czy zarobie cos na sprzedawaniu malzy, na jakim serwerze chodza one najdrozej, gdzie oplaca mi sie zaczac. Zalezy mi tez na pustych spotach metkach itepe :)

Z gory dzieki

Opublikowano

Fishbot:

http://www.mpcforum.pl/topic/656198-dl-dzialajacy-fishbot-na-pl-po-aktualizacji-140612/

metin2mod.tk

obejście hs jest chyba tylko w kamermodzie, chociaż....

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pamiętaj to że obejdziesz HS to nie oznacza że nie dostaniesz bana . Wystarczy że ktoś cię podpierdoli i do suportu zgłosi :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

Polecam m2bob on ma w sobie exp bota, fish, i shop i nie musisz nic blokać i nie ma obowy o bana bo on zmienia ch gdy ktoś go zobaczy

Opublikowano

Tylko i wyłącznie M2Bob, nie wiem jaki jest sens pieprzenia sie z innymi cheatami, jak w Bobie masz wszystko w jednym miejscu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Też polecam m2bob.

a gdzie go ściąnąć i jak obejść hs to wejdz do tematu metin2 hacki boty bugi, bo od tego on tam jest ;]

Jeśli tylko pomogłem to daj like .

Dla Ciebie nic a dla mnie motywacja . ;]

Opublikowano

no dzięki to użyje tego m2boba, a z tym że mogę dostać bana nawet po obejściu to wiem, zamierzam łowić ale być przed monitorem w razie wu ;) a ceny małży znacie może? gdzie opłaca się zacząć ;)

Opublikowano

M2Bob ma opcje, że wychodzi z gry gdy GM jest w pobliżu. Działa na pewno, bo sam zostawialem na noc czesto, i dwa razy bot mi się wyłączył :P Jeżeli chcesz grac od nowa to tylko i wyłącznie na solarze, małże schodzą po 200-300K. Sam po 200K selałem, bo chciałęm szybko kase miec :P

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Tu masz działające fish boty:

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

Tam poszukaj, i puszczaj sobie go na noc, czy w dzień jak wolisz. Nie zapomnij o obejściu hs przez kamermoda.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Nie bede pobierala tych fishbotow, tylko m2boba ktory zawiera w sobie ponoc i obejscie i fishbota takze ten temat zamkniety, o tym juz nie piszcie :)

Jak byscie mogli to napiszcie jeszcze tylko na ktorym serwerze oplaca sie grac, gdzie drogo malze chodza i jest nie najwieksza liczba graszy, nie interesuja mnie nowe serwery raczej te starsze na ktorych spoty sa juz wolniejsze :) na topce mi nie zalezy tylko nie zabawie, poznaniu ludzi.

Opublikowano

Dla mnie bezsens zaczynanie gry z pomocą hackow :huh: chyba cała zabawa polega na tym aby "zrobic" coś samemu hmm

Też tak myślałem do czasu.. Wbijalem samemu bez hacków w 14dni 32lvl chyba i zarobilem na jedyniie jelonka+9... Z hackami: 30lvl w 4dni, w 4dniu stać mnie juz na kose bojowa +8 z kd penetr+3 i spalonym 600k poszlo na reset UM i wgl. Gra bez hacków to dno na małych levelach. Polecam zakończyć cheating na 40levelu gdyż ma sie juz wiele godzin przegrane wtedy w metina i napewno bardzo dobre eq i chyba nie chcemy tego wszystkiego stracic przez nie uwage, nie ? Pozdrawiam VNM1

Opublikowano

Dla mnie bezsens zaczynanie gry z pomocą hackow :huh: chyba cała zabawa polega na tym aby "zrobic" coś samemu hmm

Nie rozumiem co ten post wprowadza nowego do tematu? W metku osiagnelam juz bardzo wiele, pozniej po kradziezy konta rzucilam to wszystko w pi**u. Jako iz sa teraz wakacje zamierzam pograc, zobaczyc co sie zmienilo. Naprawde uwazasz, ze latanie po nocach za metkami np. w m2, albo lowienie caly dzien ryb jak moze to za mnie zrobic hack to jest zabawa? Zabawa jest dla mnie ulepszanie eq, rozmowa z kumplami z gildii, pvp i wojny :) I oczywiscie udoskonalanie mojej postaci. Gdyby metin byl nowa gra niewatpliwie gralabym bez hackow, ale teraz gdy 50% i wiecej ma juz wszystko co dalo sie osiagnac to jest bezsens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...