Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire

Melon5223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym pierwszym temacie rożne wersje są tam umieszczone wersje Crossfire takie jak PH, US czy Eu to więc chcę się dowiedzieć która część crossa jest najlepsza gdzie leci szybko exp i kasa. Oprócz Prywatnego serwera bo mi nie działa logowanie

Opublikowano

Pod względem Eventów, w których często są 200% exp to wygrywa EU.

NA za to jest lepsze, bo jest bardziej rozbudowane.

Wydaje mi sie, że EU spełni twoje oczekiwania :)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Gość patrykkos
Opublikowano

Ja na pierwszym miejscu stawiam Crossfire NA.

Częstsze aktualizacje X-trapa, dobre eventy, dużo broni, które nie są przesadzone

;)

Na Crossfire EU także masz dużo eventów ale jest więcej hackerów i niektóre bronie są za bardzo urozmaicone, że tak powiem.

Na obydwóch exp leci tak samo, chyba że masz dodatkowy lub jest jakiś event z tym związany :P

Opublikowano

a na pierwszym miejscu stawiam Crossfire NA.

Częstsze aktualizacje X-trapa, dobre eventy, dużo broni, które nie są przesadzone

;)

Dobre eventy ? na NA ? tak, już to widzę, chyba w NA nie grałeś :)

Jak już mówiłam, najlepiej grać na EU.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Gość patrykkos
Opublikowano

Na pewno nie grałem ale Kapitan sam się wbił, ok

;)

Zawsze były dobre eventy przy większości patch'ów.

Ja podtrzymuje moje zdanie, CF NA jest najlepszy, tylko że musisz zmieniać IP przy zakładaniu konta.

Opublikowano

@top Logowanie na cf FG zadziała ci jeśli uruchomisz gre jako administrator przez launchercffg, a do gry polecam Cf NA, bo ta wersja jest według mnie najlepsza, jest dużo patchy jest więcej map niż na np. cf eu, jest tam także mniej hackerów, bo są częstsze aktualizacje x-trapa tak jak patrykkos napisał, na crossfire eu nie ma tak częstych aktualizacji, hacki działają nawet 2 miesiące i przez to jest więcej hackerów.

Na wszystkich leci exp tak samo, ale te dwie wersje najlepsze, bo na cf PH i na tych innych wersjach są duże lagi i co najgorsze, te inne wersje nie są po angielsku.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...