Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL - pytania (za odpowiedź nagroda ^^)

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema! Mam na PL'u (s1) tygrę+9 , mnisią+5 , glewię+9 , pajęczą włócznię+6 i tam jakieś butki 500pż.

Większość z eq jest na woja , ale chciałbym zagrać surką , warto to sprzedać i potem kupić eq dla surki?

Czy w ogóle na s1 warto by zagrać , bo tam już dość wysokie lv itp. itd. czy by może na solarze zagrać? Nie wiem.. na solarze zaczynałbym od zera , a tam już mam na start dobre eq. Chyba , że by zamienić się z kimś , że dam eq z s1 za s26. Nie wiem co robić.. jakieś pomysły co zrobić?

aa.. i oczywiście nagroda za sensowną odpowiedź to 2 "lajki".

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

niedługo będzie połączenie 4 serwerów, więc ceny się zmieszają bardziej, więc sprzedawaj teraz póki można, bo potem będzie coraz taniej.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siema! Mam na PL'u (s1) tygrę+9 , mnisią+5 , glewię+9 , pajęczą włócznię+6 i tam jakieś butki 500pż.

Większość z eq jest na woja , ale chciałbym zagrać surką , warto to sprzedać i potem kupić eq dla surki?

Czy w ogóle na s1 warto by zagrać , bo tam już dość wysokie lv itp. itd. czy by może na solarze zagrać? Nie wiem.. na solarze zaczynałbym od zera , a tam już mam na start dobre eq. Chyba , że by zamienić się z kimś , że dam eq z s1 za s26. Nie wiem co robić.. jakieś pomysły co zrobić?

aa.. i oczywiście nagroda za sensowną odpowiedź to 2 "lajki".

Warto selać i i kupować na surkęale do tego potrzeba czasu i dużych chęci :P.

Moim zdaniem nie ma różnicy, który serwer pod względem dużych leveli :P. Przez to, że jest dużo wysokich leveli to eq na niższe będzie tańsze :O, a jak dojdziesz do wysokiego lv to pewnie i eq na wyzsze bedzie w rozsądnej cenie w stosunku do twoich zarobków. Rzekłem.

@offtop: 'bo mejtin jest jak rzycje bo tó sie zarabia'

Opublikowano

Ja wg nie wiem czy z s1 kogoś połączo bo tam i tak jak dużo graczy ale może z 1 sewer to tak. Wymieniać to raczej nie masz co bo i tak pewnie nikt za takie eq nie będzie chciał selnij to co masz kup na sure i idz podropić riby itp do m3.

Opublikowano

Monastyr chyba najlepszy serwer każdy ma tam pro itemki 5 bonów itp . Jeżeli ty masz takie itemki to one są wsumnie nic nie warte . Moim zdaniem powinieneś grac na s26 i tam może coś ugrasz . A co do Surki czy woja to zależy od gustu wojem się gra łatwiej (body) jeżeli wp to tylko exp a bm to pvp. Sura itak ci się znudzi po max 7 dniach więc nie ma sensu zaczynać . Najlepiej na s27 nabij 35 Bodym zrób aure i berka na m , zrób bojowca i kup łape dropa i na metkach zazdry siedz . Polecam gre w Chunjo jeżeli chcesz na metki smigac w m2 bo Jinno i Shinsho dużo więcej ludzi.

A więc podsumowując .

Graj na s26.

Graj Bodym nie żadnym sura.

Dobij 35 i zrób boja.

Dawaj tylko w 2 skile Aure i Berka.

Nie nabijaj wyższego lvl niz 35 dopuki ci się lapa dropa nieskonczy (exp oddawaj na gildie)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

Monastyr chyba najlepszy serwer każdy ma tam pro itemki 5 bonów itp . Jeżeli ty masz takie itemki to one są wsumnie nic nie warte . Moim zdaniem powinieneś grac na s26 i tam może coś ugrasz . A co do Surki czy woja to zależy od gustu wojem się gra łatwiej (body) jeżeli wp to tylko exp a bm to pvp. Sura itak ci się znudzi po max 7 dniach więc nie ma sensu zaczynać . Najlepiej na s27 nabij 35 Bodym zrób aure i berka na m , zrób bojowca i kup łape dropa i na metkach zazdry siedz . Polecam gre w Chunjo jeżeli chcesz na metki smigac w m2 bo Jinno i Shinsho dużo więcej ludzi.

A więc podsumowując .

Graj na s26.

Graj Bodym nie żadnym sura.

Dobij 35 i zrób boja.

Dawaj tylko w 2 skile Aure i Berka.

Nie nabijaj wyższego lvl niz 35 dopuki ci się lapa dropa nieskonczy (exp oddawaj na gildie)

Ciągnie mnie do s26 , bo tam tylko mogę coś osiągnąć. Tylko bodym grać nie będę i nie będę dawał w dwa skile xD Według mnie do bodego potrzeba dobrego eq do expa , więc zostaje mental albo wp.

@TOPIC Thx , czekam na next.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ciągnie mnie do s26 , bo tam tylko mogę coś osiągnąć. Tylko bodym grać nie będę i nie będę dawał w dwa skile xD Według mnie do bodego potrzeba dobrego eq do expa , więc zostaje mental albo wp.

@TOPIC Thx , czekam na next.

Tak Ale na początku możesz 1 miesiąc pograć bodym jako dropek nie bedziesz musiał miec wcale dobrego eq zeby metki szybko ubijać jak się dorobisz możesz grać inną postacią .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

Tak Ale na początku możesz 1 miesiąc pograć bodym jako dropek nie bedziesz musiał miec wcale dobrego eq zeby metki szybko ubijać jak się dorobisz możesz grać inną postacią .

Niezły pomysł , ale wolał bym grać od początku główną postacią. Z tym dropkiem to skorzystam , ale w późniejszych losach gry xD

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Niezły pomysł , ale wolał bym grać od początku główną postacią. Z tym dropkiem to skorzystam , ale w późniejszych losach gry xD

Tylko że jak chcesz grać na głównej postaci to będziesz latał z gównami +6 :-) ale tak z ciekawości kim chcesz grać ?

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

Tylko że jak chcesz grać na głównej postaci to będziesz latał z gównami +6 :-) ale tak z ciekawości kim chcesz grać ?

Właśnie nie wiem czy rzeczywiście dropa zrobić. Co do kim będę grał.. hmm.. wp lub mental.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

No To wybrałeś postacie na które są słabe sposoby na zarobki .

1. Sura WP

- Niby dobra postac ja osobiscie mam takie zdanie że itak ci się po krótkim czasie znudzi gra tą postacią

2. Woj Mental.

-Moim zdaniem gówno a nie postać . Jak grałem znałem tych wszystkich 99 itp to załowali :) długo się expi i monotonna gra

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

No To wybrałeś postacie na które są słabe sposoby na zarobki .

1. Sura WP

- Niby dobra postac ja osobiscie mam takie zdanie że itak ci się po krótkim czasie znudzi gra tą postacią

2. Woj Mental.

-Moim zdaniem gówno a nie postać . Jak grałem znałem tych wszystkich 99 itp to załowali :) długo się expi i monotonna gra

No niektórzy jak grałem na PL'u też żałowali , że grali mentalem. WP zawsze mówią najlepsza postać do expa i zarobku.. to ja już nie wiem xD

Może zrobię tego dropa. Według Ciebie na głównej postaci kim powinienem grać?

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

No niektórzy jak grałem na PL'u też żałowali , że grali mentalem. WP zawsze mówią najlepsza postać do expa i zarobku.. to ja już nie wiem xD

Może zrobię tego dropa. Według Ciebie na głównej postaci kim powinienem grać?

Co do tego ze wp najlepsza do zarobku to nie na małym lvl . Wp zaczyna zarabiac na 75 lvl gdzie wchodzi na DT i ogarnia a na 30 lvl wp nic nie zrobisz :)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

Co do tego ze wp najlepsza do zarobku to nie na małym lvl . Wp zaczyna zarabiac na 75 lvl gdzie wchodzi na DT i ogarnia a na 30 lvl wp nic nie zrobisz :)

Ok , według Ciebie kim powinienem grać na głównej postaci?

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ok , według Ciebie kim powinienem grać na głównej postaci?

Wojownik Body :) ale rób co chcesz .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

@ŁysaMasa dzięki , że cały czas odpowiadałeś.

@TOPIC temat można zamknąć.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...