Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym nagrywać filmy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zaczynam bawić się w tak zwane filmiki na yt.

Czym najlepiej nagrywać? WIem że frapsem ale nim można 10s tylko...

Dacie jakiś fajny i łatwy program do nagrywania bo chciałbym się w to pobawić... który by mógł dłuzej niż 10s nagrywać nie tak jak Fraps

Za pomoc oferuje 10 Like... ma to być konkretna pomoc.

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Nagrywaj frapsem full, tutaj masz linka

Najlepszy program do nagrywania z gier. Do obróbki używaj sony vegas, tutaj masz link :

HBV27j.png

Opublikowano

Dzieki :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

Opublikowano

Nagrywaj frapsem full, tutaj masz linka

Najlepszy program do nagrywania z gier. Do obróbki używaj sony vegas, tutaj masz link : http://pobierz.pl/pr...o/sony-vegas-10

ten program jest tak skomplikowany ze masakra jak sie nie zna ang... jest jakis po polsku?

Suois

Opublikowano

jest jakas fajna obrobka filmiku po Polsku?

Suois

Opublikowano

bandicam + sony vegas do obróbki ;D

po polsku cos chce... bo sony skomplikowany.

Suois

Opublikowano

Sony skomplikowany? To wątpie, że czegoś sie nauczysz.. Po polsku to masz wmm.

http://www.mpcforum.pl/topic/278403-obsuga-programw-do-nagrywania-video/

Do obróbki Sony Vegas, tylko.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dla nowicjuszy fajny jest fraps. Tutaj masz darmową wersję tego programu:

http://www.fraps.com/download.php/

Skanu nie podaję, ponieważ to oficjalna i zaufana strona.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ten program jest tak skomplikowany ze masakra jak sie nie zna ang... jest jakis po polsku?

Nie ma programów do obróbki po polsku no chyba że WMM ale camtasia jest najlepsza do nagrywania i do prostej obróbki :)

Pasjonat
Opublikowano

Fraps full version , możesz nagrywać ile chcesz.

Do pulpitu Cam Studio.

Do obróbki tylko Sony Vegas (jest po angielsku , ale chyba takie podstawy umiesz , sam nie umiem dobrze angielskiego a radzę sobie jakoś).

Po Polsku to Camtasia , ale nie przypadł mi do gustu.. nie podoba mi się.

Najłatwiejszy to Windows Movie Maket (też po PL) , ale to takie słabe efekty , ale zawsze coś.

Ja osobiście zaczynałem od Windows Movie Maket , potem nazbierało się trochę więcej widzów to kolega mi intra robił , potem sobie pobrałem Sony Vegas i do dzisiaj w tym śmigam. Do Sony Vegas możesz sobie za free z specjalnych stron (mogę podać PW) pobierać intra , takie ładne :)

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

i po co to będziesz robił? Znudzi Ci sie po paru filmikach... nastepny let's player się szykuje beka:O.. OD CHUJA JEST TEGO NA JUTUBE PO CHUJ NASTEPNY ?!

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@Ty to mozesz mi zrobić wiesz jak chcesz...

po za tym bandicam jest płatny, darmowy ma znak wodny i laguje.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...