Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z klonowaniem żelaza.

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż gram na pewnym serwerze z modami.Red power, Build Craft, Industrial Craft, i takie duperele. Ale przejdźmy do sedna sprawy. Wczoraj wieczorem pewnien gracz zrobił maszynę do kopiowania iron golemów, które wpadały w lawę, a dołem wypływały sztabki. Niestety dostał on bana, bo zrobił to niedaleko miasta, i admin go nakrył. Ja szybko tam przyleciałem, i postarałem się pozbierać pozostałe maszyny, w tym deployer który stawia klocek dyni, lepkie pistony, które przyciągają i oddalają żelazne bloki, troche redstona, repeaterów i najważniejsze, mniej wiecej zapamiętałem wygląd. niestety się go nie zapytam, jak to zrobił, bo dostał bana na 3 miesiące. Więc mam nadzieję że wy możecie mi pomóc. Niżej jest podany link do mojej wersji, jednak czegoś tam brakuje, bo golemy się nie kopiują, normalnie sie tworzą, zjadając żelazne bloki. Zaś w wersji zbanowanego, jedyna strata były dynie, których po nim mam prawie 4 stacki, więc to nie jest problemem. Liczę na szybką pomoc.

Liczę na szybką pomoc.

Zdjęcia :http://imageshack.us...UnKecoKyS5dHSog

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

@up Polecam ci usunąć link do strony w trybie natychmiastowym [serwera], inaczej twój post zostanie usunięty.

@edit ok czysto. Przyłączam sie do pytania, lecz chodzi o inny serwer ;3

Opublikowano

Kolejny tak bardzo chce dostać bana? Czemu zamiast grać uczciwie, tak bardzo chcesz sobie tę grę zepsuć?

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

@up Przepraszam cię bardzo jak sama nazwa wskazuje MPC > multi player cheats. Kto chce cheatować niech cheatuje, jeżeli ci się to nie podoba to masz kombinacje alt+f4 i po problemie.

Opublikowano

Kolejny tak bardzo chce dostać bana? Czemu zamiast grać uczciwie, tak bardzo chcesz sobie tę grę zepsuć?

Hyhhyhyhy Sparxelu drogi pamietasz Qwerty ;3?

Ja znam wiele bugow na twoim serwie ktore pomagaja bugowac, klonowac itemy i wiele innych ktorych nie zablokowałeś (między innymi jak zrobić zablokowany laser) nie urzywałem ich tylko z grzeczności bo mi się podobało ale skoro zrobiłeś premium by się nas pozbyć doprowadzę cie do kryzysu, powiem te bugi każdemu z twojego serwera kto poprosi na pw. <3 Wreszcie poczujesz ból taki jak ja :>.

Opublikowano

Czyli sprawa dalej nie została wyjaśniona :/

4tx441.jpg

Opublikowano

Hyhhyhyhy Sparxelu drogi pamietasz Qwerty ;3?

Ja znam wiele bugow na twoim serwie ktore pomagaja bugowac, klonowac itemy i wiele innych ktorych nie zablokowałeś (między innymi jak zrobić zablokowany laser) nie urzywałem ich tylko z grzeczności bo mi się podobało ale skoro zrobiłeś premium by się nas pozbyć doprowadzę cie do kryzysu, powiem te bugi każdemu z twojego serwera kto poprosi na pw. <3 Wreszcie poczujesz ból taki jak ja :>.

Skąd możesz wiedzieć o jakichkolwiek bugach na serwerze, skoro cię na nim nie było? Piratów-śmieci już nie ma, poza tym, bugi o których mówisz zostały dawno załatane

Opublikowano

''Skąd możesz wiedzieć o jakichkolwiek bugach na serwerze'' o których JA MOWIE?

Już X osoby mają odemnie dane na temat nieczystej gry na twoj serwer i teraz wedle planu nawet nie wiesz kto, gdzie i jak.

I teraz wymyśl co robić.

Opublikowano

Raczej chodziło ci oto

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=VwvOExw-sqw[/media]

Jak mozesz podaj link do tego serwera na pw :D

Tak, dokładnie o to mi chodziło, dzięki. A co do linka, to już wysyłam na pw.

Temat można zamknąć.

4tx441.jpg

Opublikowano

Ten bug nie działa od którejś wersji ;3

wczoraj gościu używał tego buga, i z tego co widziałem, to działał.

4tx441.jpg

Opublikowano

wczoraj gościu używał tego buga, i z tego co widziałem, to działał.

Na najnowszej wersji bukkita podobno to usuneli, moze na tym serwie jest stara wersja ? :>

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Możliwe że na nowszych nie działa, ale na tej akurat działa. Jak dodałem deployera, to wyciagam z szkrzynie zelaza na 10-15 min :D

@BlackJokerPL Zobacz filmik up, myśle że to wszystko rozwiąże.

4tx441.jpg

Opublikowano

ja mam sposób na wszyskie rzeczy klonowanie jaki powiem:

1.wymagania! :1 skrzynia 2. 2 rzeczy które chcemy sklonować i nodus czyli shackowany minecraft downoladu nie będzie łatfo pobrac wpisac w google minecraft 1.2.5 nodus i drewniana siekera

2. postawić skrzynie i odsuń sie 4 kratki od skrzyni wrzuć jedną rzecz do skrzyniy którą chcesz zbugować Następnie klikasz literę ''B'' (bez nodusa nie zadziała) i podchodzisz do skrzyni jako duch czyli B rozwalasz a jednocześnie otwierasz skrzynke kiedy sie rozwali i pierzemy item który jest w skrzyni i jak jest na pszenoszeniu to klikamy prawym pszyciskem myszy na wolne miejsce w eq i juz gotowe jest ok działa daj łapke w góre + działa na serwerach

Opublikowano

Możliwe że na nowszych nie działa, ale na tej akurat działa. Jak dodałem deployera, to wyciagam z szkrzynie zelaza na 10-15 min :D

@BlackJokerPL Zobacz filmik up, myśle że to wszystko rozwiąże.

Ostrzegałem :)

Opublikowano

Ostrzegałem :)

Aś ty kombinatorze. Powiedz mi jeno, jakimś sposobem to wykminił ?

4tx441.jpg

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...