Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kradzież konta

Fouczer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napiszę od razu, moje konto zostało okradzione jakiś miesiąc temu, nie używałem żadnych hacków i innych wspomagaczy, żadnych keyloggerów itp. Hasło do mojego konta zostało zmienione ogólnie mówiąc wszystko chyba na tym koncie zostało pozmieniane.

Nie robiłem nic z tym, ponieważ musiałem jechać na wakacje.

Znam datę urodzenia podczas zakładania konta oraz stary e-mail, na dodatek znam wszystkie moje płatności za które kupowałem fundsy. Coś się jeszcze wymyśli.

I teraz moje pytanie, czy jest możliwość odzyskania konta znając te dane? Jeżeli tak to proszę o wysłanie linka do supportu czy tam czegoś gdzie mogę to napisać (od razu mówię, nie jestem anglikiem więc support po angielsku raczej odpada)

06c42be071131.png

Opublikowano

Dlaczego i w jaki sposób zostało okradzione? Skoro znasz wszystkie dane, możesz pisać do supportu, niestety jeżeli napiszesz po Polsku to Twojego zgłoszenia mogą nie odebrać wcale, lub dopiero po jakimś dłuższym czasie.

Najlepiej po angielsku- na LiveChacie ;D

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Opublikowano

Problem tkwi w tym, że nie potrafię mówić po angielsku, nigdy w szkole tego języka nie miałem. Wszystko co umiem to z gier.

Jak konto zostało okradzione? Nie wiem.

@Edit

Szukam na tym supporcie kategorii kradzież konta czy coś w tym stylu, ale nic nie mogę znaleźć.

06c42be071131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...