Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]CallofDuty BlackOps.

mati9622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Call of Duty Black Ops...Otóż po uruchomieniu gry,uruchamia się filmik po czym następny filmik...Uruchamia się okno z napisem u dołu,,wcisinij jakiś klawisz"i na tym etapie gra się zawiesza.Wyjść z tego można jedynie poprzez alt-ctrl-delete.Macie jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu???

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak up sprawdz czy masz dość dobrego kompa jak sie nie znasz to napisz i ci odpowiem i radziłbym ci też sprubować np ustawić opcie grafiki na najsłabsze to czasami pomaga. Jeśli kupiłeś orginała w sklepie to idź do sklepu z grą i zobacz czy u nich pujdzie jeśli nie to powinni ci kase zwrócić. A jeśli nie kase to nawet jak im pujdzie mogą dać inną płyte. A jak grasz na piracie to pewnie jakiś plik zepsuty czy coś i w takim przypadku radze pujść do sklepu i kupić oryginała za 50-70 zł albo kay za 40-50 zł. Pomogłem daj like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...