Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Patch 1.7

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś dać link do patcha 1.7 ?

@Edit, ok znalazłem. I mam pytanie:

Jeśli aktualizuję cod'a do 1.7 to mogę jakoś później zmienić jego wersję na 1.6 czy pozostaje mi tylko reinstall ?

Opublikowano

W podpiętych :s

http://www.mpcforum.pl/topic/470554-dlcod1-5-version-changer-zmiana-wersji-w-5-sekund/

Na przyszłość: wpisuj powiązane tzw. 'keywordy' - słowa klucze. Temat powyżej można znaleźć pod "zmiana wersji call of duty".

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Większość serwów jest na 1.7 Sądze, że downgrade nie przejdzie z 1.7 do 1.6.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Niemusisz robic reinstala . Moj kumpel jakos zrobil ze mial dwie ikony do odpalania Cod'a . Jeden byl 1.7 a drugi 1.6 ;] Jakbys chcial to moglbym z nim pogadac czy by powiedzial jak to zrobic i najwyzej bym Ci powiedzial ;)

sygnaturagrzybka.png

Pomoglem daj Lajka:)

Opublikowano

Poprostu zainstalować call of duty dwa razy na dwóch innych dyskach i jednego zaaktualizowac do 1.6 a drugie do 1.7 , sprowadzasz sobie ikonki na pulpit i heya

Opublikowano

Albo po prostu użyć program do zmiany wersji, który podałem w pierwszej odpowiedzi.

xD

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...