Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z Essentials'em a konkretnie:

Mam serwer dedykowany 50 slotowy na hostingu (...)

Kiedy liczba graczy jest maksymalna czyli 50 i wejdzie OP serwera to jest 51/50 slotow

i system na hostingu blokuje mi serwer poczym musze pisac do Administracje o odblokowanie go.

Jest mozliwosc wylączenia tej funkcji w pluginie essentials ???

Z gory dzięki za pomoc licze na szybką odpowiedz

6bc7e15065d34.png

Opublikowano

to na 100% jest essentials gdyz robilem serwer tylko z tym pluginem i testowalem go na hamachi to jak ktos ma Op moze wbic na serwer ponad norme ustawionych slotow

6bc7e15065d34.png

Opublikowano

nie jest to wina essentials, musisz mieć jakiś plugin na rezerwacje slotów.

tyle ze ja essentials spolszczylem/skonfigurowalem/UstawilemWarpy/GraczeMają Sethome

6bc7e15065d34.png

Opublikowano

I co z tego ze spolszczyłeś/skonfigurowałeś/ustawiłeś warpy/gracze mają sethome

jak essentials nie odpowiada za rezerwacje slotów. Jeśli nie masz żadnego pluginu na rezerwacje radzę Ci wgrać nowe pluginy, zmienić hosting.

xxx

Opublikowano

Ja znam rozwiązanie tego problemu,problem tkwi nie w essentials tylko po części w permissions.Mogę się domyślić że masz uprawnienia '*' musisz je usunąć inaczej będzie Ci się tak robiło :> Trza wszystko ręcznie dobrać ale takie są uroki essentials :> Liczę na Like

Opublikowano

co do permissions sie zgodze admini nie moga wchodzic jak jest full ale kiedy ja wchodze jak jest 49/50 to czesto sie zdaza 51/50 i blokada serwera ;/

a co do

jak essentials nie odpowiada za rezerwacje slotów. Jeśli nie masz żadnego pluginu na rezerwacje radzę Ci wgrać nowe pluginy, zmienić hosting.

Essentials odpowiada za to zrob serwer 1 slotowy hamachi 2 konta z op'em jednym wbij a potem drugim ...

Dobra dzięki za all komenty

sposob na to :)

Edytuj essentials winrarem wejdz w katalog com>earth2me>essentials>i usun wszystkie pliki EssentialsPlayerListener.class

jest ich okolo 5

ten ktory twierdzi ze essentials tego nie robi to niech potestuje

temat mozna zamknąc

Przy okazji zapraszam na Serwer mc 1.2.5 89.231.6.21:25581

6bc7e15065d34.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...