Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWY TUT]Exp na globalu :>

CWHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc, troszke już pograłem na USA to smialo moge napisać tutka gdzie i jak expic, pomijając już farmienie bo to jest w innym moim temacie..

Od 1 lvla do 32 kiblujemy w juno :-) oczywiscie farmimy na mobach jak chcemy do różnicy 6 lvli+ a skrócić męczarnie we wbiciu tam z 18 na 21 możemy w procku

Od 32 lvla do 60 lvla to już jak chcecie, pasek lvl 5 + full koks i skrzeki albo poprosić kogoś do pomocy żebyśmy mogli dobijać moby do 60 lvla (a czemu 60? odp w poradniku n.t farmienia)

Od 60 lvla do ok. 114 kiblujemy w tomb >:D do 75 lvla posiedziałbym na anubisach sperm manach a potem przeniósł się na commandery (75+12 wep starczył mi na dobijanie ich)

Od 93 lvla do 100 lvla zeszło mi 250 xpb na commanderach, tak tylko mówię, na 99-100 lvlu polecam zaopatrzyć się w wep 109-10+0 i uzyc 1szego PRS'a +28 z paczki first time ap buy package

Od jakoś 100 do 102/103 lecimy na questach veterana oddając z PBI

Na 110 lvlu pojawia się możliwosc robienia questów we vladimirze, CO ODRADZAM ! wbijecie tymi questami 113 lvl i postać do wyrzucenia chyba ze macie duzo kasy na xpb, od 110 do 114 kiblujemy na ukochanych commanderach a potem bawimy się w te questy, dają nam jakiś 117 lvl potem zeby dobic 118 możemy wykonać któreś tam questy ze strayany, na 118 lvl jest quest na 2 bossy w strayanie, mozliwe ze daje sporo expa jak na privach dawał z 4-5 lvli (tych bossów nikt nie ubija już jakoś, w dzień zabiłem ok. 50 bo staralem sie dropnac 109-10 bronie :P)

Po 120 lvlu na full koxie będziecie dostawali jakoś 2-3% za mobka, na 125-129 lvl gdy braknie kasy to zaopatrzcie się w LSB, LS'y + IDB(dodatkowe 200 macie z FTB package..)no i merchant ticket 30 dni oczywiscie, z mobka wylecą 3/4 bronie 121 lvl które odrazu sprzedajemy albo czekamy az sie sporo ich uzbiera, najlepiej wyczyscic ekwipunek a część do magazynierki wwalić :D ale pamiętajcie że broń to nie wszystko :-) jesli wybierzecie "mocną" postać jak knight/tytan/możliwe że sorc to starczy wam 85 87 b5e +15 secik do 127 lvl'a kiedy trzeba bedzie wymieniac, a będąc newbie na USA odradzam robienia szelmy bo Was ceny jej broni i armoru wykończą :D ja na początku zarabiałem tylko ze sprzedazy AP (AP = aeria points = tam tak mówią na cash :) a cash chodzi w stawce 1:1 i nie dajcie sie oszukac, pierw bierzecie kase potem wysylacie item albo mowicie spierdalaj i tyle)

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...