Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GimGebice - Projekt Graficzny Propowanego Szablonu

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, już kiedyś była mowa o nowym szablonie zrobionym przeze mnie dla mojej szkoły.

http://www.mpcforum.pl/topic/624684-www-gimgebice/page__hl__gimgebice

Jednakże no tamten projekt był zaprojektowany w sposób odrażający, mówiąc szczerze najpierw pisałem kod, a później robiłem grafikę.

Okazało się to największym błędem, co prawda sam zauważyłem że czynię lekkie postępy w dziedzinie Tworzenia Szablonów.

Dlatego postanowiłem troszkę odpicować starą stronę, nieco ją przerobić. A właściwie zmienić wszystko w ch*j.

Na sam koniec powstał taki oto szablon:

wbte.jpg

Aktualna strona:

http://gimgebice.pl 

Obrazek

qrrt.jpg

Opublikowano

W porównaniu do pierwszej grafiki widać jak bardzo się wzbogaciłeś o wiedze w layoutach, ten szablon jest o wiele lepszy. Napisy pod 'Rok Szkolny 2k11/2k12' trochę bym obniżył jeszcze.

Widać poprawę, koduj to! ;3

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

#Loocker.

Sprawa w szkole u nich wygląda tak, że tą obecną stronę pisała nauczycielka, czyli pewnie informatyczka albo ktoś niedoświadczony.

Generaluserss musiałby kodować layout, zrobić wszystko jak należy, pokazać nauczycielce projekt i dopiero spytać czy można tego użyć..

Ten layout nie jest wcale taki zły trochę za ciemny i można byłoby go zrobić w kolorach tak jak podał Loocker stronę swojej szkoły.

Jeśli już wszystko zakodujesz możesz nam pokazać ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiesz co.... To już najlepiej by było wgrać tam Wordpress'a i tyle... Ściągnąc jakiś fajny loyout :D I tyle :)

Ale twój też fajnie wygląda tylko właśnie dlaczego wszystko w takich szarych kolorach :(

@edit no teraz to padłem... Taka strona i jeszcze taki drogi hosting wykupiony pod parę plików HTML xD xD xD xD xD xD xD xD xD na taką stronę to wystarczą Pro Serwer może nie jest to super firma ale pod parę pliczków wystarczy

NAZWA DOMENY: gimgebice.pl

typ abonenta: organizacja

serwery nazw: ns11.az.pl. [85.232.252.194]

ns10.az.pl. [109.234.110.100]

utworzona: 2011.07.05 13:28:41

ostatnia modyfikacja: 2012.04.16 11:42:08

koniec okresu rozliczeniowego: 2013.07.05 13:28:41

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...