Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na czym zarabiać na Solarze (Metin2 pl)

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko na czym mógłbym dobrze zarobić mam 15 lvl i niemierzam go wbijać tylko 15 ciągle mieć.posiadam stożek +9 zelazną +9 bojową +8 eq 1khp .Teraz pytanie na czym najlepiej zarabiać .Proszę o wasze propozycje .Pozdrawiam

;)

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

troszkę chyba za póżno, bo to od 10 lvl'a, ale najlepiej byłoby, gdybyś poszedł do M3 dropić riby i fms'y, chociaż to i tak troszkę słaby pomysł, bo tam jest to wszystko tanio. Ale od razu odradzam używać hacków, jest zbyt dużo gm'ów na solarze.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zawsze możesz metki kuć jakieś ku dobre wyleci i kasa jest. Albo zrób nową postać wbij jej 10 lvl postaw na bocie w m3 i git.

Opublikowano

Spędziłem kilkadziesiąt godzin w m3 na 10/9 lvlu z ogarniętym eq i 2x dropem wykupionym.strata czasu w chuj a zarobek nikły jeśli liczyc na eq 5 bon.nawet kd mimo że może i mają popych to gówno warte. to jest jakiś dowcip że trzeba wyj...na allegro albo na is żeby coś osiągnąć w tej grze i na to nie ma rady. chyba ze chcesz siedziec 2 miesiące żeby nazbierac na trute +9 czyli okolo 350kk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...