Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raporty.

Mongoły_Back

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby wprowadzi? funkcj? sprawdzania wys?anych raportów?

• Tak
      6
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Piszę tu temat, bo denerwuje mnie, jak i wiele osób na forum, że nie można sprawdzić ile, kto wysłał raportów.

Powinna być opcja sprawdzenia, chociaż ile wysłaliśmy w danym roku.

O prośbach do adminów / gm o sprawdzenie nie piszcie, bo gm'owie mówią, że tylko administratorzy mogą, a żeby admin odpisał pw z prośbą to mija rok, albo wcale.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

A na chuj ci taka opcja, że tak zapytam? ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

z ciekawości?

I jak wprowadzą taką opcję to ciekawość się skończy, więc na chuj wam to.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wy k*rwa nawet na ipb sie nie znacie. Nawet na stań dzisiejszy nie ma takiego HOOK'A!

Przecież wystarczy połączyć stronę z bazą, więc co do tego ma silnik kocie? ;3

#btw, dlaczego został usunięty mój post z replogs?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nie muszę się dowartościowywać liczbą raportów. Jeżeli chcesz być kidem to kurde sam wiesz, ile raportow wysylales, a moderatorzy widzą twoje raporty T_T.

mój e-penis nie potrzebuje wydłużania, pomysł ten jeszt moim zdaniem bezsensowny. stąd wybieram nie.

Opublikowano

Na TAK. ;> Najlepiej niech jeszcze będzie ranking! Dlaczego? Tak samo jak z modlogs, ludzie będą ze sobą konkurować i pojawi się motywacja do raportowania.

Opublikowano

Kolejne zapytanie wysyłane do serwera, które jeszcze bardziej by biedaka obciążało. Mamy zdecydowanie zbyt wielu użytkowników, dla których trzeba by na bieżąco generować takie dane. Może to i słitaśny bajerek, ale jakże męczący nasz serwer.

Przykro mi, nic z tego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...