Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd patchowania

myshot4you000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciągnąlem Cf'a i zainstalowalem. Podczas patchowania wyskakuje Failed to download patch file. Mam sciągniętego .NET frameworka, Directx'a., Adobe flash playera. Próbowałem na jednej i na drugiej partycji i nic. Komputer jest nowy ma okolo czterech dni. I nie wiem co mam zrobic. Karta graf. ma najnowsze aktualizacje jakby co. Windows 7 ultimate 32-bit. Czekam na pomoc.

Tutaj macie link zdjecia przy patchowaniu http://scr.hu/4pq/6njxx

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Gość patrykkos
Opublikowano

Instalkę masz ze strony z8games czy skądś indziej ?

Opublikowano

Instalkę masz ze strony z8games czy skądś indziej ?

z8games

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Coś ci się możliwe, że źle pobrało. Spróbuj pobrać od nowa instalkę i spróbuj od nowa.

Opublikowano

Coś ci się możliwe, że źle pobrało. Spróbuj pobrać od nowa instalkę i spróbuj od nowa.

juz to robilem minimum 5 razy.

Gość patrykkos
Opublikowano

W takim razie może ogólnie mają coś zrypanego z clientem

;)

U nich nigdy nic nie wiadomo

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...