Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Kiedy powstanie taki serwer...

XQX

Serwer  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra? by? na takim serwerze?

• Tak
      6
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Kiedy powstanie takie serwer w którym:

-Wszystkie bronia są jak na Pl`u,

-Exp jest większy,

-W IS niema zbroi,broni,

-Max lvl 99/127

Opublikowano

Widze ze nie tylko mi zaczyna takich serverów brakowac :)

Pamietam czasy jak cieżko było znaleść jakiś prywatny server..

No teraz to nie oszukujmy sie ^^

Jak powstanie taki server to ludzie teraz nie zwrócą na niego uwagi ;/

Chciałbym żeby było jak dawniej :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Ależ w końcu serwery prywatne są po to by je ulepszać i modyfikować?

Jeśli chcesz podstawę idź na pla albo balmore.

Opublikowano

Ależ w końcu serwery prywatne są po to by je ulepszać i modyfikować?

Jeśli chcesz podstawę idź na pla albo balmore.

Modyfikować i ulepszać a nie robić z tego gówno .

50 map do exspa , 500 nowych broni , 50 nowych zbr. mi sie np. to bardzo nie podoba

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Tutaj niestety to jest Twój problem.

Te gówniane mapy, gówniane zbroje, gówniane bronie i w chuj łatwy exp podoba się ludziom.

Ja tego nie rozkminiam ale ludzi nie zmienisz.

Popatrz na przykład na taki serwer jak pandoramt2. Dla mnie to jest takie gówno, gdzie dodano zbroje/bronie z painta i chujowe mapy do expa.

Dla innych jest to coś tak zajebistego, że zbiera się tam kilka tysięcy graczy dziennie. Na takie serwery typu pandora, xenox, elitemt2 wbija więcej ludzi, bo ludzie nie ogarniają hardów. Na hardy wbijają ludzie z jakimiś umiejętnościami w tej grze. Nie mówię, że np. na tych orsz privach pandorach grają same no skille ale w większości grają tam dzieci. Czemu ciężko o taki serwer jaki chcesz ? Aktualnie jest za duża konkurencja i nawet jakby powstał to nie miałby pewnie graczy żeby na siebie zarobić. Jeżeli nawet wystartowałby to żyjemy w kraju, gdzie jeżeli komuś się coś udaje to zazdrosny człowiek jest niezadowolony i zajebałby ddosem.

Sam rzygam gdy wchodzę w jakąś zapowiedź czy publikację, dojeżdżam do systemu ulepszeń, a tam 10 nowych broni, 8 zbroi i w pizdu nowych itemów. Nowości są potrzebne prywatnym serwerom ale nie takie. W dzisiejszych czasach ważne są nowe dungeony. Jeżeli dungeon jest ciekawy i można na nim zarobić to ludzie chodzą na dungeon, a gra się nie nudzi.

Trochę się rozpisałem. Trochę na temat trochę offtopic ale takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Tutaj niestety to jest Twój problem.

Te gówniane mapy, gówniane zbroje, gówniane bronie i w chuj łatwy exp podoba się ludziom.

Ja tego nie rozkminiam ale ludzi nie zmienisz.

Popatrz na przykład na taki serwer jak pandoramt2. Dla mnie to jest takie gówno, gdzie dodano zbroje/bronie z painta i chujowe mapy do expa.

Dla innych jest to coś tak zajebistego, że zbiera się tam kilka tysięcy graczy dziennie. Na takie serwery typu pandora, xenox, elitemt2 wbija więcej ludzi, bo ludzie nie ogarniają hardów. Na hardy wbijają ludzie z jakimiś umiejętnościami w tej grze. Nie mówię, że np. na tych orsz privach pandorach grają same no skille ale w większości grają tam dzieci. Czemu ciężko o taki serwer jaki chcesz ? Aktualnie jest za duża konkurencja i nawet jakby powstał to nie miałby pewnie graczy żeby na siebie zarobić. Jeżeli nawet wystartowałby to żyjemy w kraju, gdzie jeżeli komuś się coś udaje to zazdrosny człowiek jest niezadowolony i zajebałby ddosem.

Sam rzygam gdy wchodzę w jakąś zapowiedź czy publikację, dojeżdżam do systemu ulepszeń, a tam 10 nowych broni, 8 zbroi i w pizdu nowych itemów. Nowości są potrzebne prywatnym serwerom ale nie takie. W dzisiejszych czasach ważne są nowe dungeony. Jeżeli dungeon jest ciekawy i można na nim zarobić to ludzie chodzą na dungeon, a gra się nie nudzi.

Trochę się rozpisałem. Trochę na temat trochę offtopic ale takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

Dokładnie popieram, ja ogólnie lubie wszystkie serwery typu hard,medium,easy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...