Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak edytować do remix 2.3

exide7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie chciał bym dodać statki lub działa zmienić grafiki statków dronów itp pamiętacie ten link do starego clienta ?

mam wszystko pobrane bo jakiś gość z innego forum dał linka chce remixa do starego do upodobnić dodać mapy alieny

uri normalne wartości np nagrody za npc to dacie link do jakiś programów?

0572.jpg

Opublikowano

Tego nie da rady tak edytować, że zamieniasz obrazki, masz jakąś np. tabelkę i tam PD za NPC wpisujesz ;p.

Nie grałem w to dużo, ale to jest chyba skompilowane i nie da rady tego edytować, chyba, że znasz się na tym:

http://pl.wikipedia.org/wiki/In%C5%BCynieria_odwrotna

obraz24.png

Opublikowano

Ja pisałem z twórcą Darkorbit Remix i już dawno podałem mu link do tych plików . Napisał mi że na pewno je wykorzysta :) Czyli będzie coś bardzo podobnego do starego klienta tylko w wersji offline :)

Opublikowano

fajnie by było jak dark orbit remix będzie online a napewno jest to możliwe:p

jak były by rangi np ranga admina i możesz wszystko:D

0572.jpg

Opublikowano

Ten link co podalem wczesniej to on wyciąga zdjecia z gier, video i muzyke z gier , z orbit legacy wyciąglem all foty xD

WojakPL

Opublikowano

Exide wiem o co Ci chodzi ;p, bo jak sie w GM robi gre to ma sie taki plik z gry , który otwieramy za pomocą game makera ;/ , też bym chciał umieć to wyciągnąć;/

WojakPL

Opublikowano
Exide wiem o co Ci chodzi ;p, bo jak sie w GM robi gre to ma sie taki plik z gry , który otwieramy za pomocą game makera ;/ , też bym chciał umieć to wyciągnąć;/
no własnie o to mi chodzi ale nie wiem jak w GM daje się obiekty takie jak laser do kupienia

nudzi mnie już to do tymbardziej że ostatnio mam takie lagi aż 1fps nawet strona gry muli:( i nie mam w co grać

0572.jpg

Opublikowano

MarcinNB spytaj twórce czy powie jak podmienić chociaż te grafiki i spytaj o postępy nad nową wersją pewnie 2.4 bo ta jest już nudna a najgorsze naprawy i brak białki a chceat engine mi nie działa i bardzo długo wyszukuje i zmula

0572.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...