Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane Gm

RiduŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostanegm.png

Witam ! Chciałbym zaoferować moją pomoc w Ogarnięciu Serwera !

Jestem ogarniętą , przyjazną, miłą oraz kultularną osobą ! na pewno nie będziecie żałować !

informacjejg.png

- Imię : Hubert

- Miasto : Zgierz

- Województwo : łódzkie

- Doświadczenie : Mam dość dobre i długie. W Metina gram 4 lata z tego 79 LvL Na PL'u i wiele, wiele innych osiągnięć na innych privach. Najważniejsze Komendy znam na Pamięć te mniej ważne coś kojarzę...TGM byłem nie raz ( brali na próbę ) i się udawało... Jak już dostałem GM byłem do upadku priva lub do mojego odejścia.. HA/GA Równiez byłem pare razy... miałem swoje Privy

smile.png

- Staż w Metin2 : 4 Lata

- Dlaczego Ja? : Jestem miłą, ogarniętą i opanowaną osobą, posiadam dużo wolnego czasu

co na pewno sprzyja warunkom opieki nad serwerem. Wiem jak pomóc i dogadać się z ludźmi. Staram się być wzorem do naśladowania jako GM, staram się również pisać poprawnie oraz pomagać w każdej sytuacji.

kontaktgi.png

GG : 43924169

Ewentualnie PW Na Forum...

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Od tego jest temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...