Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Full Auto czy nie?

kroneqerse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Tak się zawsze zastanawiałem i nadal zastanawiam jak gram czy z bliska ładować full auto. I tu moje pytanie opłaca się strzelać na full nawet z bliska? jeśli tak to jakimi broniami (prócz krissa). Nie gram dość długo w crossa więc jeszcze tego nie wyczułem ale chcę dobrze opanować póki co m4a1 custom oraz ak47. Myślałem tez o QBZ,XM8,Type89 oraz galila. Co myślicie o tych broniach jestem ciekawy opinii. :)

Opublikowano

hmm oglądałem też graczy na YT jak z bliska strzelali seriami po 3-4 naboje i im dobrze szlo dlatego tak pytam :) bo czasem jak puszcze full auto z m4 czy ak to nic nie trafie całym magazynkiem :)

Gość patrykkos
Opublikowano

QBZ - dobra na bliskie, średnie i dalekie dystanse (ogólnie bardzo celna broń)

XM8 - także dobra na dalekie dystanse, bardzo dobrze spisuje się full auto z bliskich i średnich odległości oraz zadaje duże obrażenia przez skrzynki

Type89 - dobra na bliskie i średnie dystanse, średni dmg, raczej nie nadaje się na full auto

Galil - (jeżeli chodzi o micro galil) spisuje się dobrze tylko na bliskich odległościach, niezbyt duże obrażenia

;)

Opublikowano

o wielkie dzięki patrykkos leci like, chyba sobie odpuszczę type i galila i kupie QBZ lub XM8 no może jeszcze berette słyszałem ze bardzo dobra broń. Jak by był ktoś co z bliska strzela seriami niech napisze jak mu to idzie :) jeśli nikogo takiego nie będzie będę musiał się podszkolić w full auto .

Gość patrykkos
Opublikowano

To znaczy ja strzelam z bliska seriami ale to też zależy w jakiej odległości ode mnie jest przeciwnik

:D

Jeżeli dzieli nas parę kroków to wtedy full auto a jak jest trochę większa odległość to staram się seriami

;)

Według mnie z bardzo bliska nie ma sensu strzelać serią bo możesz nie trafić.

Ja na przykład walę po dwa naboje mniej więcej co 1.5 sekundy jak udało mi się zauważyć :P

Może to coś Ci pomoże

xD

Opublikowano

Jak już mowa o rozrzucie to może mi ktoś powiedzieć jakim cudem ja z m4a1 seriami po 2-3 strzały z przykucnięcia nie mogę trafić w kogoś ze średniej odległości, a inni gracze np. z m4a1 shakura z końca mapy walą full auto i dostaję w banie?

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

a inni gracze np. z m4a1 shakura z końca mapy walą full auto i dostaję w banie?

Fart i tyle, ja zawsze seria po 3-5 strzałów na dalekie i non stop trafiam.

Opublikowano

To zależy jeżeli masz cela to strzelaj przy głowie najlepiej serią po 4 strzały i z bliska i daleka jak nie masz cela to wal fulla w tułów

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...