Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

hipo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z prejem niemoge go pokonac gram na serv instant 70 mam tak jak i on s0. Prej jest pod shadow zabija mnie szybko ma 10k hp ja 7.5k nacigane. Niewim co mu puszczac i co robic. Shaman pod Enha. Z innimi niemam problemow ten 1 priest mnie wnerwia .....

Opublikowano

Shaman jest dobry, ale Prej shadow też. Myślę że po prostu krótko grasz i zastosowujesz często te same spelle nie używając tych lepszych :P.A shaman pewnie już ma doświadczenie w graniu i po prostu jest lepszy w PvP. Ja dobrze np. gram palladynem i warkiem ale beznadziejnie magiem itd..

sighard.png
Opublikowano

No zaczolem wlasie grac 3 dni temu shamem ale, jestes ciekawy jaki totem jest najlepszy na preja. Jeszcze sie zapytam czy wf wali z natury bardzo by mi sie to przydalo, w walnieciu dobrego builda :P. Jesli ktos wie prosze o odpowiedz.

Opublikowano

no tak tylko jest tam taki skill z elemental daje 100% do mocnijszego crita jesli wf wali z natury to masz odp dlaczego wole 2h bron ;D raz bylem na serv gdzie sie dostaje s1 walnolem z takim setem 9k combo w 2 sec :D tylko jest jedna wada musze miec strasznie w ch... krtya