Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gothic 2 Noc kruka

Oga

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam gram w goticka już od dłuższego czasu i zbugowała mi się jedna postać a mianowicie Fajeth (lub Fajeth zapomniałem jak się piszę) Proszę o odpowiedź co należy zrobić, Fajeth miał mi powiedzieć ile bryłek rudy muszę zebrać.

Opublikowano

Dobrze, ale zbugowała się tak, że nie możesz z nią pogadać? Może spróbuj od nowa zagrać. O ile się nie myle to chyba, jest kod na ominięcie jakiś zadań albo coś podobnego, ale nie wiem czy będziesz chciał z tego skorzystać. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Uczeń
Opublikowano

Mogę z nią gadać ale ona powinna mi powiedzieć ile mają brył rudy a jak na niego najeżdżam myszką to pisze tylko : Koniec

Jeśli możesz mi podać kod na obejście tej misji to z góry dzięki. ale powiedz mi jeszcze gdzie owy kod się wpisuje.

Opublikowano
Krucze kody do dodatkowej przygody.W ekranie charakterystyki postaci (Okienko z doświadczeniem, atrybutami oraz umiejętnościami; domyślnie przywoływane klawiszem B lub C) wpisz słowo: marvin W górnym rogu ekranu powinien pojawić się napis marvin-mode oznaczający, że możliwość korzystania z kodów została aktywowana.Teraz należy wcisnąć klawisz F2 by wywołać okno konsoli. To tutaj wpisujemy interesujące nas kody i zatwierdzamy je klawiszem ENTER.

Kod:

insert sh

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Uczeń
Opublikowano

Kod:

insert sh

Możesz wyjaśnić jeszcze bardziej dokładnie co dodaje do gry owy kod ?

Opublikowano

Dzięki niemu chyba będziesz mógł ominąć tą misje. ;) Wiem, że takie coś było w części 1, w tej też powinno to być.

insert sh - Przywołanie edytora rozdziałów

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...