Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ODNOWIONE KLOCUCHOWO SURVIVAL FREE BUILD [NON PREMIUM] DZIAŁKI ZA FREE

loordofdeathx2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KLOCUCHOWO

Zapraszamy na nasz serwer!

IP: 91.204.162.131:38457

Witam! mamy do zaprezentowania serwer SURVIVAL Free Build. Serwer działa na

dobrym hostingu, który zapewnia płynną grę, zero błędów, lagów i cofek, a serwer działa cały czas 24/7.

Czemu warto u nas grać?

-Codziennie robimy eventy, typu gracze vs potwory, pvp, itp. do wygrania codziennie będą atrakcyjne nagrody, w postaci różnych surowców, narzędzi itp.,

-Po naszej krainie porozstawiane są tajne krypty, w których przyjdzie ci się zmierzyć z hordami nieumarłych potworów, by w końcu dostać się do skrzyni z skarbami, które były dotąd strzeżone.

ADMINISTRACJA

Th0e

lolcyslaw

marajhara

WIEM ŻE PREZENTACJA TEGO SERWERA JUŻ BYŁA, ALE NIESTETY NIE MOGĘ EDYTOWAĆ TAMTEGO TEMATU, KTÓRY JUŻ ZOSTAŁ ZAMIESZCZONY W ZAKŁADCE PUBLIKACJI. A SZKODA BO WIELE RZECZY (PRAWIE WSZYSTKO) SIĘ ZMIENIŁO PRZEZ DZISIEJSZY DZIEŃ I MAM NADZIEJĘ ŻE TAK POZOSTANIE. A MIANOWICIE:

OD TERAZ DZIAŁAJĄ PODSTAWOWE KOMENDY (HOME SETHOME TPAHERE TPACCEPT) MOŻLIWE JEST WYNAJMOWANIE DZIAŁEK! W CELU ZDOBYCIA DZIAŁKI NAPISZ DO ADMINA Th0e gdy będzie grał na serwerze.

DZIAŁKI BĘDĄ DARMOWE PRZEZ TEN TYDZIEŃ !

OD TERAZ NIE BĘDZIE LAGÓW PRZY FULL SERWIE (PYTALIŚMY SIĘ ADMINISTRATORA HOSTINGU, POWIEDZIAŁ ŻE COŚ PRZESTAWIALI NA MASZYNIE NA KTÓREJ MAM SERWER I KAŻDEMU TAK SIĘ DZIAŁO PRZEZ OK. PÓŁ GODZINY)

ZAPRASZAMY!

1346184056-U684255.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...