Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft Yougbox 1.2.3 tnie się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Użytkowników serdecznie,mam taki problem podczas gry w Minecrafta YoungBox 1.2.3 zacząłem grać było okej obok wioski się zrespiłem i po 1 nocy rano zaczął mi się tnąć Minecraft YoungBox 1.2.3 i ciężko co kolwiek zrobić ledwo się odwróce tymi laggami nie wiem czy to przez wiele mobów,czy to,że wioska się rozbudowywuje i coś tam nie wiem... Minecraft po prostu się tnie jakby wybuchło w jednym miejscu 100000 klocków i laggował się to tak wyglądają laggi ale nie wybuchają te klocki tylko lagguje mi YounBox.Zwykły Minecraft się nie tnie.YougBox mi się tnie po jakimś czasie więc macie jakieś sposoby na usunięcie laggów?

Jeśli już ktoś chciał wiedzieć jakie mam wymagania komputera to proszę :) :

-Windows 7 Home Premium

-Klasyfikacja: 4,9 Indeks wydajności systemu Windows

-Procesor: Intel? Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 GHz 2,40 GHz

-Zainstalowana pamięć (RAM): 2,00 GB

-Typ systemu: 32-bitowy system operacyjny

Z góry dziękuję bardzo za udaną pomoc użytkownik dostanie + i na profilu również dostanie + :).

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Opcje nic nie dają a był temat kiedyś że mówili żeby koleś dał 2 ramy bo miał 2 i żeby dodał jeszcze 2 i kupił te 2 ramy miał 4 gb ram i napisał że nic nie pomogło.A i jak jesteśmy już przy tym temacie yogboxie to co mam zrobić bym odradzał się tam gdzie chce po śmierci bo łożko nie pomaga jak gine to pisze że łożko zostało usunięte lub zablokowane i respie się tam gdzie zacząłem grę.

Pomogłem?Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...