Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]mw2

ppaaawwweeell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiecie moze ile kosztuje mw2 w media lub epmiku bym poszedl kupic sa jakies hacki na mp widzalem ze jakies dedyki sa to moge grac na nich i na mp zwyklym jak dostane na mp bana moge tam grac albo jak dostane na dedky bana moge na iinym grac i mp

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

chodzi mi oto czy sa jakies haki iam bot itd na multiplayer widzalem ze ludzie graja na jakis dedykach jak ?? czy tam dostane bana moge grac na innym dedyku i czy na multi moge i jak dostane baana na multi moge grac na dedykach i ja mysle ze 70 dych max kosztuje

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Hacki na multi istnieją a co do dedyków to gdy masz oryginalne mw2 możesz pobrać 4D1 i grać na dedykowanych serwerach(Gdy dostaniesz bana w mw2 steam to możesz grać na dedykach)

Opublikowano

a jak bd mial wzucone te dedyki to moge grac tu i tu jednoczesnie ?? czy jak to wyglada mozesz dac jakis tut czy cos z yt

mozez grac na obu

na 3korpki gra kosztuje teraz okolo 75zl ale ja ja kupilem za 45 zl czekaj na przeceny

­

Opublikowano

dobra a jak sie wlcza te dedyki jak wzuce je do mw2?

@edit ja wpisalem klucz do mw2 i jak bd chcial grac w nie i zzaznaczylem zzeby tylko mw2 multi sie sciagal bd dzialalo ??

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

1.Tutaj masz jak wrzucić dedyki do mw2:

http://www.mpcforum.pl/topic/664560-tut-fourdeltaone-czyli-dedyki-mw2-dziala-tylko-z-wersja-steam/

2.Tak będzię działało.

Opublikowano

dobra wzuce je ale jak sie je wlacz o_0

@edit czyli robie kopie mw2 tam wzucam dedyki i tam jakas odpalam czy przez steam ?? czy tam wlaczam dedyki a na steam multiplayer ??

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Mi powrzuceniu tych plików do folderu z mw2 w menu start wyskoczyło Play Iw4m z ikoną mw2 sprawdz czy to masz.

Odswieżamy co 24h.

Opublikowano

Nie no zara bd wlasnie to instalowal jak zrb to ok ale jak mam ta ikone ja open dedyki a w steam multi czyli kopi nie musze zrb zeby tutaj grac ??

JxqOX.gif disco disco ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...